Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Love & Dating

7 loših ljubavnih saveta

Autor Ana Pantić
Autor Ana Pantić

Ne morate uvek da poslušate baš svaki savet...

“Moraš da nađeš Gospodina savršenog”

Baš niko na ovom svetu nije savršen. Svi imaju mane, pa bi bilo nerealno očekivati nekog bez ijedne. Ali, tu svakako postoji gospodin Dovoljno dobar (Savršen samo vama), koji će zadovoljiti barem sve one najvažnije stvari.

“Nikada nemoj da prihvatiš poziv za dejt u poslednji čas”

Ako večeras nisi imala nikakvih planova, a on je pozvao u zadnji tren da ipak ima vremena i da je malopre dobio karte za predstavu koja počinje za 3 sata, zašto ne bi prihvatila poziv? Ako je to prvi put, on vaš pristanak sigurno neće smatrati očajnim potezom, a ne bi trebali ni vi. Potpuno je druga priča ukoliko se to stalno ponavlja.

“Nemoj puno da jedeš”

Salata na prvom dejtu, jer ne želite da odmah vidi koliko možete da pojedete? Činjenica je da će on kad vidi koliko zapravo možete da pojedete, sigurno neće misliti da ste se dobro najele od 3 lista salate. Žena bi uvek trebala da naruči ono što želi. Jedino o čemu bi trebala da vodi računa je cena, koja bi trebala da bude u granicama pristojnosti. A možda I da izbegavala luk. 

“Ne javljaj se 3 dana nakon dejta”

Koliko ste puta čuli ono da žena nikada ne bi trebala da se javi prva? Ili da ne bi trebala da se javi najmanje 3 dana nakon dejsta? Ako vam je bilo lepo, zašto mu ne bi to stavili do znanja? Porukom zahvalnosti na lepoj večeri bićete pristojne i zainteresovane, ali ne i očajne. A i njega ćete svakako malo ohrabriti.

“Nemoj da spavaš sa njim pre trećeg izlaska”

Činjenica je da broj nije bitan, 3 ili 13 – bitno je koliko to želite i koliko mu verujete. 

“Nema leptirića u stomaku, nema ni drugog dejta”

To je bio tek prvi dejt i sigurno niste stigli da se upoznate kako treba. Drugo, bili ste nervozni. Na drugom ćete svakako biti opušteniji pa ako vam je bilo prijatno prvi put kada ste se videli prvi put, iako vam nije poskakivao želudac nakon njega, on definitivno zaslužuje drugi.

“Moraš malo da glumiš”

Kako ćete sa nekim da uspostavite iskrenu vezu, ako niste iskreni? Nema potrebe za glumom, budite ono što jeste. Ali, to svakako nije zeleno svetlo za to da mu ispričate životnu priču na prvom sastanku. Malo tajnovitosti je uvek dobra odluka.

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader