Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Love & Dating

Iskreni razlozi zbog kojih žene glume orgazam

Autor Ana Pantić
Autor Ana Pantić

Iako je već godinama tema glumljenja orgazma aktuelna širom sveta, mali je broj istraživanja koji se bavi razlozima koji se kriju iza ovog fenomena.

Ipak, jedna studija pozabavila se upravo tim pitanjima i 500 žena je dalo iskrene odgovore na pitanje:"Zašto glumite orgazam?"

Altruistička prevara

Neke žene glume orgazam ne bi li učinile da se nihovi partneri osećaju bolje. One žele da njihovi muškarci budu puni samopouzdanja, i boje se da će se oni osećati loše ako pomisle da nisu uspeli da ih zadovolje. 

Strah i anksioznost

Drugi razlog zašto dame glume vrhunac je čist strah. One se boje da će njihov partner pomisliti da nešto nije u redu sa njima ako ne mogu da dožive orgazam. One na taj način skrivaju svoje nesigurnosti po pitanju vrhunca u krevetu. 

To ih uzbuđuje

Veliki broj žena je izjavio da se okreću glumi jer ih to uzbuđuje! One kažu da više uživaju u seksu kada glume da su svršile, i to im poboljšava sam čin. 

Jedva čekaju kraj

Poslednji, ali ne i najmanje bitan razlog je dosada. Damama je ponekad dosadno prilikom seksa, i samo žele da završe s time. Zato se često odlučuju da odglume da su završile, kako bi mogle da se okrenu i legnu da spavaju. 

Naučnici se nadaju da će se u budućnosti više baviti ovom temom, koja je gotovo u potpunosti neistražena. A jedino što mi možemo da doamo jeste: Koji god da je razlog - prestanite da glumite i počnite stvarno da uživate!

Izvor: Super žena

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader