Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Love & Dating

Kako da osvojite muškarca bez reči

Autor Ana Pantić
Autor Ana Pantić

Tipovi padaju na ono žene kažu, ali kada je u pitanju pravo osvajanje, vaše reči padaju u drugi plan. One su šlag na torti, ali pre toga ga možete privući na drugačiji način.

Ono što nosite je važno

Odeća ne čini čoveka, ali stvara prvi utisak, pa odeća govori o vama pre nego što ste rekle ijednu reč. Kada su muškarci u pitanju, stvari su poprilično jednostavne - ne zanima ih koliko je nešto moderno ili ne, više se fokusiraju na to kako nosite to. Znaju kada vam je prijatno u odeći, a znaju i kada odeća nosi vas. Istraživanja pokazuju da muškarci padaju na kombinacije koje nisu previše napadne, ali i na one odevne predmete koji ocrtavaju vašu figuru.

Vaš glas igra važnu ulogu

Sećate se Dženis iz serije Prijatelji? Njen glas je odbijao muškarce, jer niko ne voli ženu koja krešti. Naravno da nećete menjati vaš prirodan glas, ali možete promeniti način na koji govorite. Muškarcima su mnogo zanimljivije žene koje pričaju malo tiše - njima će posvetiti više pažnje nego onima koje se deru i biraju visoke tonove. Govorite tiše, da vam se približi, I tako ćete ga  mnogo brže osvojiti.

Budite mu prijateljica

Muškarci su jako nervozni kada je reč o osvajanju žena, a mnoge žene im to dodatno otežavaju glumatanjem i pravljenjem da su neosvojive. Lepo je zadržati dozu mističnosti, ali ako želite stvarno da osvojite frajera, pokušajte sa prijateljskim pristupom. Ako se u tvom društvu oseća prijatno, želeće ponovo da vas vidi.

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader