Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Love & Dating

5 ženskih poteza koje svaki muškarac želi u krevetu

Autor Ana Ranđelović
Autor Ana Ranđelović

Ukusi su različit, naravno, ali ovo su stvari kojima niko ne može odoleti…

Dominantnu ženu

Ima li išta seksepilnije od žene koja baca muškarca na krevet, skida mu odeću, uzima stvar u svoje ruke i kreće u akciju? Žena koja preuzme inicijativu u krevetu je jedna od najčešćih muških fantazija, a najveća zamerka većine tipova je upravo na račun slabe inicijative kod devojaka.

Zavodljivu ženu

Ženski pokreti muškarcima su neodoljivi. Još kada su oni začinjeni zavodljivim donjim vešom, štiklama ili plesnim izvijanjem bokova reč je o pravoj erupciji seksepila!

(4 seks poze koje uzbuđuju jednako oba pola!)

Spontanu ženu

Predigra je neverovatno moćno oružje u krevetu. Upravo zbog toga muškarci obožavaju kada žena spontano krene s ovom radnjom. Intimne poljupce te dodire po erogenim zonama obožava svaki muškarac.

Glasnu ženu

Ne govorimo o vrištanju i onom izveštačenom porno dahtanju, već o erotičnim zvukovima tokom seksa koji otkrivaju žensku strast. Stenjanje, dahtanje i poneka vruća reč, svakom muškarcu je pravi okidač strasti.

(8 nevaljali seks poteza koje i najkonzervativije devojke mogu da probaju)

Uzbuđenu ženu

Muškarci obožavaju kada po vašem izrazu lica, pokretima tela, dahu i stenjanju mogu jasno da pročitaju da to što rade – rade kako treba. Vaš orgazam ujedno je snažan okidač i za njega!

Izvor: Zadovoljna.hr

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader