Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Love & Dating

8 stvari koje devojku čine „lošom“ u seksu

Autor Ana Ranđelović
Autor Ana Ranđelović

Sve je stvar samopouzdanja!

Svi tako očajnički želimo da seks bude savršen kao na filmu, ali istina je da on nikad nije takav. Međutim, najveću prepreku ka idealnom seksu možete da pronađete u svojoj glavi.

Evo osam glavih razloga zbog kojih možete da ostavite loš utisak u krevetu.

1. Nesigurni ste zbog izgleda

Osim ako zaista ne želite da vidi sve vaše mane, nemojte da mu naglašavate da vam je stomak veliki, a guza puna celulita! Dozvolite mu da voli vaše telo. Istina je da on verovatno neće videti vaše mane osim ako ga na to ne naterate. Dakle, prestanite da se sažaljevate pred njim i da kukate kako vam je telo užasno, prestanite da mu govorite da zaslužuje neku lepšu devojku i sve će biti u redu. Svoju energiju bolje preusmerite na trud da zavolite sebe takvu kakva jeste – bićete mnogo srećniji, i vi i on!

2. Opsednuti ste svojim nesavršenostima

Teško da je moguće naći neku ženu koja je apsolutno zadovoljna svakim delom svog tela. Svi ljudi imaju mane, a problem nije u nesavršenostima, već u vašoj opsednutosti njima. Međutim, budući da ne možete tek tako da prestanete da razmišljate o manama, najbolja stvar je da vodite ljubav u okruženju koje ih ne ističe. To znači prigušena svetla, seksi veš koji ističe obline na najbolji način, pa čak i povez preko očiju partnera ako treba. Ovo su, naravno, kratkoročna rešenja, ali mogu da pomognu. Za dugoročno rešenje, radite na jačanju svog samopouzdanja!

3. Nije vam baš do seksa

Odgovor je jednostavan - potrebno vam je više uzbuđenja! Kada je devojka baš napaljena, ona uopšte ne razmišlja o sitnicama kao što su celulit i ostale gluposti, potpuno je opuštena i uživa u seksu. Dobra vežba za početak je da stavite sebi povez preko očiju i da uživate samo u osećaju. Zaboravite na to šta vaš partner želi na nekoliko trenutaka i u potpunosti se prepustite uživanju.

4. Uskraćujete mu bliskost

Intimnost, i fizička i emotivna, je bitna komponenta svake veze. Ako mu uskraćujete intimnost kao neki vid kazne, samo da biste ga povremeno počastili senzualnim dodirom kada je bio "dobar dečak", onda ne možete da očekujete fenomenalan seks. Bliskost je neophodna da bi veza normalno funkcionisala, i ne treba da je posmatrate kao neku alatku za kažnjavanje.

5. Okruženi ste negativnim uticajem

Kako biste poboljšali svoju sliku o sopstvenom telu, trebalo bi da počnete da provodite više vremena sa prijateljima koji ne pričaju samo o telu! Izađite u grad i idite u bioskop! Bavite se nekim sportom, idite u šetnju, igrajte, trčite... Radite stvari zbog kojih ćete se stvarno osećati bolje u svojoj koži!

6. Od seksa pravite oružje

Ako mu uskraćujete seks zato što nije bio dobar ili ti nije dao ono što ste želeli, onda od seksa pravite oružje a samim time i čitavo iskustvo postaje mnogo jeftinije. Zaboravite na ove igrice, jer seks bi trebalo da bude nešto u čemu oboje uživate.

7. Ne trudite se

To što ste u vezi godinama i što se sada osećate dovoljno sigurno da možete da se pojavite pred njim bez trunke šminke i u trenerci je super. Ali, ponekad bi i dalje trebalo da se potrudite i da se sredite. Nemojte da zaboravite kako ste izgledali kada ste mu se prvi put dopali, i potrudite se da mu ponekad ponovo pokažete tu devojku. To znači da treba da se našminkate, sredite, obučete seksi veš i da povremeno vežbate. Možda zvuči površno, ali muškarci su vizuelna bića.

8. Vodite ljubav samo kad ste napaljeni

Ako uvek čekate da stigne ono pravo raspoloženje da biste se bacili u akciju, možda ga nikad nećete ni dočekati, kažu seksperti. Naime, baš kao i sa teretanom, i u ovom slučaju je ponekad potrebno da sami napravite raspoloženje. Možete da pročitate erotski roman, da maštate ili čak da odete u teretanu kako biste imali više energije. Na taj način čete sami sebi stvoriti raspoloženje za seks.

Izvor: 24sata.rs

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader