Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Love & Dating

8 rečenica koje on želi da čuje od vas tokom seksa

Autor Spomenka Marić
Autor Spomenka Marić

Dajte mu do znanja koliko ga želite i koliko je dobar u krevetu...

Sledećih 8 rečenica ne samo da će raspaliti strast u vašem krevetu, već i poboljšati kvalitet vaše veze.

1. Blizu sam / svršavam /... bilo što čime ćete mu dati do znanja da vas je uspešno doveo do orgazma. Recite to na najseksi mogući način!

2. Tako si dobar u oralnom seksu... Frajeri vole da čuti i da dobro bacaju smeće, a da ne pričamo koliko će mu prijati pohvale za seks. Nemojte da vas bude sramota, dajte mu znanja koliko je dobar.

3. On je tako...velik! Za frajere je pohvala njihove veličine jedan od najvećih komplimenata koji mu možete udeliti. Zato iskoristite priliku da vrlo često pohvalite njegovu omiljeni deo tela.

4. Ovo je bio najbolji seks ikad! Naravno, u onim trenucima kada se odličan seks zaista i dogodi. Ako već želite da ga pohvalite, recite mu to onda kada to stvarno to i mislite.

5. Ovo je bio najjači orgazam koji sam ikad doživela. Da skratimo priču: ova izjava učiniće ga ponosnim kao da će zaigrati u omiljenom klubu u Ligi šampiona.

6. Radi mi sve što poželiš. Možda neće nakon ove izjave učiniti ništa revolucionarno, ali garantujemo da će biti napaljeniji nego ikad pre.

7. Tako si seksi... Ovakvim izjavama slobodno hranite njegov ego kad god se setite ne samo dok ste u krevetu. Tako si seksi dok kuvaš... Tako si seksi u odelu... Tako si seksi dok mi radiš to...

8. Mogu li da ga popušim? Ovo je pitanje koje će ga raspametiti. Blow job koji se svojevoljno, iz čista mira ponudi nikada se naravno ne odbija!

Izvor: Cosmopolitan.hr

Pročitajte još:

5 rečenica koje će ga garantovano napaliti

10 rečenica koje će napaliti muškarca u sekundi

8 stvari koje devojku čine „lošom“ u seksu


Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader