Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Love & Dating

Želite da ga osvojite? Evo kako da flertujete preko poruka

Autor Aleksandra S.
Autor Aleksandra S.

Otkrijte šta smete da mu pošaljete, a šta je ogromno NE ako želite da ga osvojite.

OVO NIKAKO NE SMETE DA RADITE:

Ne nagađajte

Ako je poruka nejasna ili zagonetna, sačekajte da popričate uživo sa mladićem pre nego što dopustite da postanete sumnjičavi i nesigurni. Nemojte previše da maštate i nagađate o pravom značenju poruke, već odmah zakažite viđenje i licem u lice popričajte o tome što vas muči.

VIŠE:Dekodirajte značenje njegovih poruka

Ne koristite previše skraćenice

U redu je da napišete skraćenicu za neku reč, koju svi koriste i znaju. Ali ako pokušavate da smislite neke nove termine na licu mesta, velika je verovatnoća da ćete biti pogrešno protumačeni.

Ne zadirkujte ga previše

Flertovanje preko poruka treba da bude zabavno i vrcavo, u skladu sa vašim osećanjima. Ali ne preterujte, jer rizikujete da ga naljutite i uvredite.

Ne šaljite ljutite poruke

Možete da izrazite generalnu grustraciju saGrr,Uh, ali pozovite ga ako ste ljuti. Pokušaj da rešite nesporazum sa 25 karaktera izrazite ljutnje pretvoriće se u još veći haos i zbrku.

VIŠE: Seksi sms-ovi koji će mu se svideti

Ne budite nepristojni i ne raskidajte preko poruka

Možda mislite da će vam to uštedeti vreme, ali raskidanje preko poruka nikako nije manir zrele devojke. Bilo koja vrsta lošeg ponašanja i izražavanja u porukama je neprihvatljiva i rizik više da on raskine sa vama.

Poželjno je da...

Šaljete slatke stvari

Konstantno smo zauzeti i ne stižemo da pozovemo drage ljude ili pošaljemo neki mejl. Kratka poruka saNadam se imaš lep daniliMislim na tebemože da bude veoma slatko i kratko podsećanje da vam je stalo do određene osobe.

VIŠE:Flert očima: 8 trikova kako da privučete pažnju dečka koji vam se sviđa

Ako ste u dugoj vezi, poruke su obavezne

Prema istraživanju AT&T, 15 procenata ljudi koji su u dugim vezama priznalo je da češće šalje poruke nego što se čuje telefonom sa partnerom. Dopisivanje može da stvori iznenađujući utisak povezanosti, što je važno kada ste daleko od partnera.

Pošaljete poruku pre prvog dejta

Približno 34 procenata ispitanika se složilo da se osećaju mnogo prijatnije ako pre prvog sastanka razmene poneku poruku sa osobom sa kojom treba da se vide. Neka komunikacija pre dejta bude zabavna i neobavezna. Pričajte o omiljenim bendovima, filmovima, mestima na koje izlazite, pa iskoristite ovo kao temu za početak sastanka.

VIŠE: 8 flert grešaka koje prave devojke u dvadesetim

Odgovorite u najkraćem mogućem roku

Budući da se ne odvajamo od telefona, ako ne odgovorite na poruku u roku od sat vremena, osoba koja vam je poslala poruku pomisliće da je ignorišete i da niste dovoljno zainteresovani. Ako ste u gužvi, makar se javite da ćete odgovoriti kasnije, a ako ne možete ni to da pošaljete, onda kada budete mogli pošaljiteIzvini, tek sam sada videla poruku.

Izvor: Menshealth.rs

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader