Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Love & Dating

Na njih nisi računala: 4 znaka da on želi samo kombinaciju

Autor Spomenka Marić
Autor Spomenka Marić

Prepoznajte na vreme momka koji želi samo dobro da se zabavi sa vama...

Nisu potrebni dugi razgovori ili dokazi da biste videle šta vaš novi dečko želi od vas! Prepoznajte momka koji želi samo seks uz pomoč 4 očigledna znaka:

"Baš si sexy"

Ukoliko je ovo jedini kompliment koji si do sada čula od njega, ne želimo da te obeshrabrimo, ali stvari su jasne.  Momak koji te gleda kao seks ne može ni drugim komplimentom da te časti.

VIŠE: 6 tipova koji NIKAKO ne zaslužuju tvoju pažnju

Ne otkriva ništa o sebi

Ako on planira samo da spava s tobom, zašto bi se onda trudio da odaje privatne informacije o sebi? Verovatno neće ni tebe mnogo zapitkivati jer ga jednostavno ne interesuje.  Priče o privatnom životu i njemu oduzimaju vreme, koje možete potrošiti na druge stvari njemu bitne.

VIŠE:Devojke oprez: Ovo su znaci da mu se ne dopadate dovoljno

Iniciranje seksa

On je taj koji će gotovo uvek inicirati seks, a pritom neće voditi računa o tome da li je mesto ili vreme za to. Niti će ga zanimati vaše raspoloženje ili eventuelno ciklus (kada se verovatno nećete ni videti).

Nakon seksa - pravac kući!

Možda ti neće direktno reći da odeš iz njegovog stana nakon seksa, ali će se svim silama potruditi da sama shvatiš da bi voleo da odeš, jer "ujutro ima važan sastanak". Još će mu lakši posao biti ako ste to obavili kod tebe, jer tada će se samo ustati i otići.

Tagovi

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader