Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Love & Dating

Otkrivamo tajnu: Kako osvojiti i zadržati muškarca

Autor kmilosev
Autor kmilosev

Mala stvar može da odbije i totalno oladi muškarca. Pazi da ne pogrešiš!

Ako ste uvek vi ona osoba koja preuzima incijativu u vezi onda očigledno pravite pogrešan korak. Muškarac se zbog vaših upornih poteza može osetiti nesigurno što može izazvati zahlađenje odnosa. On se može zatvoriti i povući u sebe.

Kako bismo vam pomogli da bolje razumete muško - ženske odnose, počnite da razmišljate na ovaj način: Vi ste žensko i vi ste plen, a on je muškarac koji treba uporno da vas lovi.

Upravo zbog toga, nekada je bolje da budete strpljive i da sačekate da vas on prvi pozove. Kada vas kontaktira, veoma je bitno da znate kako da mu se obratite i kako da se postavite u vezi. Donosimo vam rešenje za to.

Top 3 razloga zašto je bolje da sačekate da on napravi prvi korak:

1. Stvari će vam biti jasnije

Kada u toku dana sačekate da vam se on prvi javi imaćete vremena da zastanete i razmislite u kom pravcu vaša veza ide. Imaćete jasniju sliku. Na ovaj način nećete morati da manipulišete i da koriste taktike. (smišljanje na koji način da mu se javite, odlazak na mesto na kome znate da će i on biti i sl).

2. Otkrićete njegove prave namere.

Ovo je najbolji način da shvatite šta on hoće od vas. Nikako ne šaljite prvi poruku već sačekajte da se on javi. Ako vas pozove da izađete u grad a vi mu odgovorite potvrdno, budite sigurne da je zainteresovan. U slučaju da ga vi pozovete, teško ćete saznati da li je on zaista zainteresovan za vas ili izlazi sa vama zato što trenutno nema ništa u planu. 

3. U vezi ćete biti sigurnije i opuštenije.

S obzirom da će vam strategija ”odgovaranje na poziv” pomoći da stvari vidite jasnije, zajednički sastanci i izlasci će vam pomoći da vidite stvari baš onakvim kakve su. Nećete bespotrebno razmišljati šta se dešava, da li je dovoljno zainteresovan ili ne, da li ste delovali previše nervozno u prethodnoj poruci i sl. Zato se opustite i uživajte u ljubavnoj vezi.

Top 3 načina da se postavite u vezi:

1. Pustite ga da vas zavede

Umesto da ga osvajate tako što ćete mu odmah na početku otkriti sebe, odvojite vreme da se dobro upoznate. Neka vam se on udavara. Pustite ga da vam otkrije svoje prave namere. Potrudite se da mu verujete, jer ćete se na taj način najbolje povezati.

2. Vodite svoj život.

Odredite vaše prioritete, želje i ciljeve za koje je potrebno da se potrudite kako biste ih osvojili. Koliko god da on inicira neke stvari, vi odaberte pametno i organizujte svoje vreme kako biste uspeli sve da postignete. Budite sigurne u sebe i svoje namere. To će ga sigurno privući.

3. Mislite pozitivno.

Kada uđete u novu vezu, prirodno je da imate očekivanja i želje u kom pravcu biste volele da se vaša veza razvija. Imajte pozitivne misli kako biste se fokusirali na dobre stvari koje dolaze. A to je vaš muškarac iz snova koji će vas učiniti srećnom i zadovoljnom.

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader