Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Love & Dating

8 razloga zašto treba da prestaneš da mu se vraćaš

Autor kmilosev
Autor kmilosev

Uzalud pokušavaš da zauzmeš važno mesto u njegovom životu. To se nikada neće desiti zato i ne treba da mu se vraćaš više.

Sigurni smo da ste se našle u situaciji da imate dečka sa kojim ne znate na čemu ste. Lako bi bilo da možete brzinski da ga izbacite iz glave i konačno sredite svoj život. Međutim, taman kada pokušate da prekinete kontakt sa njim, on se ponovo javi i vi mu se ponovo vratite

Predstavljamo vam 8 najčešćih situacija iz kojih treba da naučiš da mu se ne vraćaš više

Stalno te povređuje, ali ti i dalje nalaziš razlog da pređeš preko svega

Konstantni raskidi i pomirenja predstavljaju klasičnu igru toplo-hladno, koja vas konstantno vraća na istu, početnu tačku koja prouzrokuje bol. Osećanje bola i nezadovoljstva se vremenom povećava i ima tendenciju da se reflektuje na ceo vaš život. Možda kažete sebi da je on vredan toga i da je u ljubavi taj osećaj neizbežan. Ipak, kada se konačno zaljubite u pravu osobu shvatićete da prava ljubav ne podrazumeva osećaj tuge. Samo prava ljubav sa pravom osobom će vam pomoći da zaraste duboka rana koju vam je ovaj dečko napravio.

VIŠE: Na njih nisi računala: 4 znaka da on želi samo kombinaciju

On je taj koji ti pošalje poruku kojom ti upropasti ceo dan, a ti i dalje čekaš njegov poziv

Telefon držite stalno kraj sebe i proveravate ga stalno. Nestrpljivo očekujete njegov poziv i zatreperite kada čujete svako zvono ili vibraciju. Ali to nikada nije on, a ako se desi da se javi, poruka nikada nije onakva kakvu ste je prethodno očekivali. Njegovo nejavljanje, izbegavanje odgovora na važno pitanje koje ste mu postavili i pozivi u 2 sata ujutru su loši znaci. Jasno vam je da mu nije stalo do vas.

On je lud za mnogim stvarima, osim za tobom

On će potrošiti poslednji novac za karte za koncert i izaći će u grad sa društvom u 2 ujutru, pre nego što će pozvati vas. Pravo čudo bi se desiilo ako bi vas u petak veče odveo na večeru ili pozvao da ostanete zajedno kući. Uvek su mu druge stvari važnije i ako biste zapravo vi trebali da budete ispred svih njih.

On nikad nema potrebu da ti se izvini i ako ti to stalno radiš

On vam se nikada ne izvinjava kada je kriv- zato što vas nije pozvao, ako je u poslednjem momentu otkazao viđanje i slično. On je uvek zauzet ili umoran, a nije retkost ni da mu je baterija na telefonu prazna. Taj dečko se ponaša prema vama kao da ste njegovo vlasništvo, osoba koja će se samo na jedan poziv pojaviti za pola sata kod njega ili da vam bude jasnije- siguran seks. 

VIŠE: Devojke oprez: Ovo su znaci da mu se ne dopadate dovoljno

On ti nikada neće reći pravu istinu, ali ti i dalje čekaš da čuješ njegovo opravdanje

U dubini sebe znate da su njegove priče prave izmišljotine, pogotovo kada pokuša da vam se opravda ali vi i dalje nestrpljivo čekate šta će vam ovog puta reći. Zapravo, vi možda volite dramu ili pažnju, ali svakako budite sigurni da ste deo njegove bujne mašte, pogotovo kada treba da vas slaže.

Svako jutro se budiš misleći na njega, ali mu nikada ne pošalješ poruku

I dalje mislite na njega svaki dan. Svako jutro kada otvorite oči setite se vaših najlepše provedenih trenutaka, njegovih reči i divnih komplimenata. Onda pokušavate da shvatite šta je uzrok njegovog ponašanja i zašto mu više niste bitni. Ova usamljena jutra, umesto zajedničkog buđenja jesu tužni pokazaoci da nikada neće biti njegova (prava) devojka.

On nema vremena za tebe, dok ti imaš sve vreme sveta koje bi posvetila njemu

Žene su posebno sumnjičave, pogotovo u ovakvim nestabilnim vezama. Povremeno proveravanje njegovog telefona ili profila na društvenim mrežama je nešto što većina žena radi. Možda putem interneta uspete da saznate njegovo kretanje, ali i bez toga, budite sigurni da on i te kako ima vremena.

Savetujemo vam da prestanete da "kopate" po njegovim profilima jer ćete postati opterećeni time. Prihvatite tužnu istinu. Nije tačno da on nikada nema vremena, on samo nema vremena za vas.

VIŠE: Istina o kres šemama

Upoređuješ ga sa svakim muškarcem, a on čak ni ne pomisli na tebe

On je uvek u vašim mislima- na svakom sastanku na koji odete ili u krevetu u koji uđete. Čak i kada izađete sa nekim dečkom na piće, taj dečko vam se stalno vrti po glavi. Jednostavno nijedan nije kao on. Nakon neuspelog sastanka dolazite na ideju da ga pozovete i da se vidite sa njim.

Zapravo, baš zato što ne možete da ga imate, vi ga toliko silno želite. Naš savet je da skupite snage i nađete način da ga se „otresete“ jer ćete tek tada početi da privlačite dobre momke koji će vam pružiti ljubav koju zaslužujete.

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader