Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Love & Dating

Da li si stvarno prebolela bivšeg? 5 pitanja otkrivaju istinu!

Autor Spomenka Marić
Autor Spomenka Marić

Ponekad krijemo istinu i od same sebe, ali nema potrebe. Budi iskrena i odgovori na sledeća pitanja...

To što ste vi čvrsto odlučili da ga zaboravite i da što pre krenete dalje, ne znači da ste spremni za nove ljubavne avanture. Ove sitnice će vam otkriti da li bi trebalo da sačekate još malo i barem neko vreme budete sami

Evo pitanja koja bi sebi trebalo da postavite. Ako su odgovori potvrdni, bolje sačekajte još malo sa novim vezama, jer će u protivnom biti povređenih. A najverovatniji ćete to biti baš vi.

Bivši vam ne izbija iz glave

Bilo bi divno kad biste mogli da nađete novog dečka i da uz njega zaboravite na stare priče. Ali, ništa vam to neće vredeti ako je prva stvar koja vam je na pameti kad ustanete bivši momak ili ako i dalje svakodnevno imate potrebu da proveravate njegov Fejs ili saznajete od drugih informacije o njemu.

VIŠE:3 ključna razloga da ga ZAUVEK zaboraviš i ne daš drugu šansu

Nikad niste dugo bili sami

Vaša prva ljubav se pretvorila u vezu od nekoliko godina. Mesec-dva dana nakon raskida, odmah ste pronašli novog dečka. Ali, to nije išlo, pa ste ga ostavili i našli drugog, pa trećeg… Ponekad i od ljubavi treba napraviti pauzu, čisto da biste shvatili kakvi ste vi sami kao osoba, čemu stremite, šta želite. Iskoristite ovu fazu za druženje s prijateljima, bavljenjem omiljenim hobijem, obrazovanje…

VIŠE:8 razloga zašto treba da prestaneš da mu se vraćaš

Tek ste izašli iz baš duge i ozbiljne veze

Osvetnički dečko ili osvetnički seks, nikad nisu dobra ideja. Ni za vas ni za tog novog dečka. Bolje ih zamenite osvetničkim odlascima u teretanu, promenom frizure, izlascima s društvom, provođenju vremena s porodicom i sličnim aktivnostima.

Zacrtali ste sebi da ćete se skrasiti

Ima toliko drugih stvari koje možete da radite, nego da na silu budete s nekim ko vam se zapravo ne sviđa dovoljno da biste s njim gradili ozbiljnu vezu.

To što ste vi još u detinjstvu isplanirali da ćete se već u tim i tim godinama udati i roditi decu, to ne znači da ovi planovi moraju da se ostvare po svaku cenu. Cenu vaše sopstvene duše.

Fokusirali ste se na karijeru

Biti ambiciozan u vezi sa poslom uopšte nije tako loša stvar. Ali, ako vam karijera služi da se u nju zagnjurite samo da ne biste morali da se suočite sa sopstvenim emocijama, onda se dobro zamislite.

Ako se ne trgenete na vreme, posle može da bude kasno.

(Telegraf.rs)

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader