Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Love & Dating

5 znakova da si u savršenoj vezi

Autor Katarina Vasiljević
Autor Katarina Vasiljević

Niste sigurne da se vaša veza kreće u pravom smeru? Proučite ovaj tekst i otkrijte da li ste pronašli ljubav svog života...

Veze su ponekad komplikovane, a ponekad su toliko jednostavne da se zapitamo da li je moguće da je baš tako lako. Ovo su znakovi da tebi i tvom dečku u vezi ide jako dobro, čak i ako nema onih "zanimljivih" komplikacija:

Dopisivanje je glatko

Ako nemaš potrebu da pokazuješ njegove poruke drugaricama i da pokušavaš da dešifruješ šta je rekao, onda vam ide jako dobro. Dopisivanje u kojem nema previše razmišljanja je uvek bolje od onog koje zahteva analizu.

VIŠE: 20 stvari koje morate znati da bi vaša veza uspela

Možete da ćutite zajedno

Neugodna tišina je grozna stvar, ali ako možete ćutati zajedno, a da vam ne bude neugodno, znači da ste na istoj talasnoj dužini.

Poštujete privatno vreme

On zna da su tebi potrebni izlasci s drugaricama, ti znaš da i njemu treba vreme s njegovim prijateljima, i nemate potrebu da jedno drugom namećete stvari i kontrolu gde će ko i s kim da ide.

Nema ljubomore

U svakoj vezi mora da postoji bar mrvica ljubomore, ali ovde govorimo o onoj ljubomori koju osetiš kad mu na mobilni stigne poruka ili kada na Facebooku vidiš komentar neke druge devojke. Ako nisi ljubomorna zbog takvih stvari, znači da mu veruješ.

VIŠE: Kako da vam veza puca od strasti? Mi imamo 4 predloga!

Prijatelji vam se slažu

Ako tvoje drugarice nisu zadovoljne tvojim izborom dečka, s vremenom će to početi da ti smeta. Ako jesu, stvari će ići puno lakše.

Izvor: index.hr

Inicijalizacija u toku...
loader