Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Love & Dating

Ispovest: Imala sam seks sa dečkom svoje prijateljice

Autor Katarina Vasiljević
Autor Katarina Vasiljević

To se desilo samo jedanput i iako smo se oboje složili da je bilo lepo, dogovorili smo se da se to više ne ponovi!

Pročitajte jednu iskrenu ispovest devojke koja je zbog previše alkohola i ne razmišljanja o posledicama spavala sa dečkom svoje drugarice!

"Moja najbolja prijateljica raskinula je sa dečkom pre šest meseci. I pre toga njih dvoje su često prekidali, ali ovoga puta to je delovalo vrlo ozbiljno. Dolazila je kod mene da se isplače i izjada, i ja sam joj se našla kao rame za plakanje.

Međutim, stvar je u tome što mi se njen dečko oduvek sviđao, i da budem iskrena, ona je jako teška osoba, pa me ne čudi što mu je bilo naporno da žive zajedno.

VIŠE: Zabrinjavajuće činjenice o prevarama kojih do sada niste bili svesni (VIDEO)

Kada me je njen dečko pozvao da se vidimo i popijemo piće, mislila sam da me zove da bih ga posavetovala kako da se izglade odnose. Ali, na kraju, nas dvoje smo se toliko napili i desilo se ono neizbežno - završili smo zajedno u krevetu.

To se desilo samo jedanput i iako smo se oboje složili da je bilo lepo, dogovorili smo se da se to više ne ponovi. Od tada, moja prijateljica i taj dečko su se pomirili, i deluju srećniji nego ikada, kao da se ništa od toga nije ni desilo. Ona sada očekuje da mi zaboravimo sve one ružne stvari koje nam je pričala o njemu. I što je još gore, nastavlja i dalje da me obaveštava o svemu, a ni ne zna da smo nas dvoje imali seks. Ako joj budem ispričala šta se desilo, prekunuće se i naše prijateljstvo i njihova veza.

Teško mi je da budem u njihovom društvu i da čuvam tajnu zbog koje osećam krivicu. Šta da radim?" ,  zatražila je čitateljka britnaskog magazina "Mirror" pomoć od Kolin, žene stručnjaka za veze. Kolin je posavetovala: 

"Okej, očigledno je da nije trebalo da spavaš sa bivšim dečkom svoje prijateljice, međutim vas dvoje niste uradili ništa loše - u tom trenutku oboje ste bili singl i pijani!

Slažem se da kada bi saznala, tvoja prijateljica ne bi tek tako mogla da pređe preko svega, pa bi prekinula odnose sa jednim od vas dvoje, a to bi najverovatnije bila ti. Ako samo vas dvoje znate za to što se desilo, onda je velika šansa da tvoja prijateljica to nikada ne sazna, osim ako se ponovo ne napiješ i ne ispričaš joj. Slažem se da je čudno da se sad viđaš sa njima, tako da bi mogla malo da se povučeš. Izađi sa njom na piće ili ručak, ali izbegavaj viđanje u troje.

VIŠE: 7 (ne)bitnih stvari koje se ipak računaju kao prevara

Činjenica je da njihova veza i nije tako stabilna čim se često mire i raskidaju, tako da će vreme odraditi svoje".

Izvor: Stil

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader