Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Love & Dating

5 znakova da njemu uopšte nije stalo do tebe

Autor Spomenka Marić
Autor Spomenka Marić

Ukoliko se pronađeš bar u jednoj stavki krajnje je vreme da nastaviš dalje...

Ovo nikada nisu lepe vesti, ali bolje da znaš istinu nego da uživaš u lažima, zar ne? Ako tvoj frajer radi ove stvari, verovatno te samo iskorišćava za seks, pa ako misliš da vaša priča ide u smeru veze, razmisli dvaput.

Toplo-hladno

Jedan dan si mu super, drugi dan te ignoriše, pa vrati svoje normalno ponašanje taman kad si počela da razmišljaš da ga ostaviš… ako se frajer ovako ponaša definitivno nije ozbiljan u vezi vas.

Igra se s tvojim emocijama

Pokazuje ti da mu je stalo taman dovoljno da ne odeš od njega ali nedovoljno da bi to ličilo na pravu vezu u kojoj se dvoje vole

Zove te samo da se viđate kod njega kući

Uvek ste kod njega kući, nikad ne izlazite jer, po njegovoj teoriji, nema potrebe kad sve imate kod njega. Ovo je samo znak da mu nisi materijal za vezu, jer da jesi, vodio bi te i kući i na javnim mestima.

PROČITAJTE I... 6 tipova koji NIKAKO ne zaslužuju tvoju pažnju

Izvor: Cosmopolitan

Viđate se kad njemu odgovara

I isključivo tada. Većinom mu odgovara uveče, dok su mu dan rezervirani za druge, važnije stvari. Ovo govori sasvim dovoljno.

Nemate planove

Nemate planove jer on ostavlja utisak kao da nije siguran da li je u državi sledeć nedelje, i tako stalno. Frajer koji ne želi da napravi nijedan plan u vezi vas jednostavno ne vidi budućnost s tobom, pa čak ni ako je reč o budućnosti za 3 dana.

Tagovi

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader