Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Love & Dating

Otkivamo: Najlakši i najbrži načini da pronađete ljubav svog života

Autor Aleksandra S.
Autor Aleksandra S.

I živeli su srećno da kraja života...Čuvena rečenica ne mora biti samo iz bajke! Ljubav je namenjena svima...

Poradite na sebi

Jedan od preduslova srećne veze je da prvenstveno volite i poštujete sebe. Drugim rečima, prvo sami sa sobom treba da budete u srećnoj i zdravoj vezi. Poradite na sebi i svom životu, kako biste mogli da ga nadograditi u život s drugom osobom. Nesrećna osoba, ne može da bude srećna u vezi.

Tražite bez srama

Ako ste u potrazi za drugom polovinom, nemojte to da skrivate. Među vašim prijateljima i njihovim poznanicima se možda krije osoba s kojom biste mogli da živite srećno do kraja života, ali prvo morate da je upoznate. Nemojte da se sramite što ste sami i spremni za upoznavanje novih ljudi.

VIŠE: Kako izgleda kada sretneš bivšu ljubav posle 30 godina (VIDEO)

Posećujte mesta koja vas interesuju

Ako volite da plešete, učlanite se u plesni klub, ako volite planinarenje, učlanite se u planinarski klub i tako dalje. Lakše ćete na takvim mestima da upoznate ljude, jer prvenstveno imate isti interes i ljubav prema nečemu, što je odlična odskočna daska za bolje upoznavanje i druženje.

Izgledajte i ponašajte se pristupačno

Kada sedite s drugaricama u kafiću, osvrnite se malo oko sebe i uspostavite kontakt očima i nasmejte se osobi koja vam se sviđa. Ako neka od vaših prijateljica sretne drugu osobu, uljudno ju pozdravite, uspostavite kontakt očima.

Nemojte da prekrstite ruke, da se mrštite, previše gestikulirate i ponašate se nervozno. Osoba koja vas ne poznaje sve te znakove može pogrešno da protumači. Ako vi nekome priđete ili neko priđe vama, pokušajte da delujete što opuštenije, pristupačnije i na kraju krajeva, budite iskreni.

Budite otvoreni za opcije

U vašim mislima gospodin Pravi je crn, visok, s plavim očima i osvaja vas svojim šarmom, pameću i ne samo spoljašnjom nego i unutrašnjom dobrotom. Probudite se, jer tako je kod dve trećine žena na planetu. Nemojte propustiti upoznavanje zanimljivih osoba bez obzira na to što se na prvu loptu ne uklapaju u vašu viziju i standarde. Nemojte zaboraviti da lepota i ljubav prvenstveno dolaze iznutra.

Budite spremni na promene

Imate svoj stil života, rutinu i navike? Ko ih nema? No, kada u vaš život dođe druga osoba, morate da budete spremni da napravite određene promene u životu, ako želite da tu osobu uklopiti u svoj život. Osobe koje su dugo same, sve manje su spremne na takve kompromise.

Takođe, ako nekoga želite da upoznate budite spremni da izađete na mesta na koja inače ne izlazite…

VIŠE: 10 stvari koje ne smeš uraditi ako želiš ljubav za ceo život

Izađite iz poznatog okruženja

Svaka čast na vašim dugogodišnjim udatim drugaricama, ali s njima ćete teže upoznati nove ljude. Takođe, muškarac vašeg života neće iskočiti iz ljubavne knjige ili televizora.

Odvažni pobeđuju, zato budite i vi odvažni i proširite krug prijatelja, poznanika… Organizujte i sami zabave na koje ćete poznati osobe koje ne poznajete ili ne poznajete dovoljno dobro ili idite na mesta gde se možda više okupljaju samci.

Izvor: Zena.hr

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader