Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Love & Dating

Kako da budete zabavna devojka u koju će svaki momak zaljubiti

Autor Spomenka Marić
Autor Spomenka Marić

Recept je vrlo jednostavan: Budite ono što jeste i primenite naše male savete!

Fizički izgled jeste bitan i može očarati većinu muškaraca. Međutim, da li znate šta je to što će potpuno osvojiti njegovo srce na duže straze? U pitanju je vaša ličnost, harizma i optimizam! Pročitajte naših 8 malih saveta koji će vam pomoći ne samo da ga osvojite već i živite kvalitetnije i bolje!

Smejte se

Pogledajte smešne klipove na YouTube. Gledaj komedije, slušajte i pričajte anegdote. Jednostavno naučite da se smejete i budite pozitivne u svakom trenutku jer na osmeh nijedan muškarac nije imun.

PROČITAJTE JOŠ:6 poruka koje momci ne žele da dobiju od vas

Brinite o svom telu i zdravlju

Hrana nam pomaže da izgradimo lepo i zdravo telo, ali i zdrav razum. Zato pažljivo birajte šta ćete uneti u svoje telo. Pojedine namirnice utiče na lepši i zdraviji izgled kože, kose i rešavaju celulita. Putem zdrave hrane izgledaćete i privlačnije suprtonom polu. Kada već govorimo o telu, neophodno je da i uključite svakodnevnu fizičku aktivnost. Vozite biciklu, šetajte, vežbajte jogu ili jednostavno meditirajte. Možda deluje neobično i čudno kako će ovi saveti uticati da privučete suprotni pol, ali zdrava i srećna žena će uvek privući pažnju i poglede muškaraca.

PROČITAJTE JOŠ: 5 razloga zašto će on raskinuti vezu iako je zaljubljen

Idite na vreme u krevet

Kada ste umorne i pospane sigurno nećete biti raspoložene za noćni provod, a nema boljeg mesta za upoznavanje novih ili zavođenje starih frajera od klubova, kafića, diskoteka…U toku nedelje lepo se naspavajte kako bi izdvojile bar jedan dan za provod. 

Zaboravite na pravila

Pravila postoje da bi se kršila zar ne? Dopustite sebi da izađete iz okvira, ne obraćajte pažnju na druge šta govore ukoliko bilo šta od onoga što radite vas čini srećnom! Budite seksi, sjajnam samopouzdana osoba sa malom dozom bezobrazluka, jer takva dama će osvojiti srce svakog momka!

Ne dozvolite da posao / faks utiču na društveni ili ljubavni život

Posao/faks jesu bitne stavke koje su deo našeg života i koje i te kako utiču na nas. Međutim, kada završite dnevni posao, ostavite ga tamo gde jeste. Nemojte dozvoliti sa se svaka tema i razgovor u životu svode na anegdote i probleme sa fakulteta i posle. Muškarci vole da razgovaraju sa svestranim i obrazovanim damama, ali ne ako će to biti jedina vaša tema. 

Prestanite da se trudite da budete savršene

Savršena osoba ne postoji i nema dalje diskusije! Svaka osoba je posebna i upravo je u tome čar! Zamislite kakav bi svet bio kada bismo sve izgledale savršeno i isto! Niko ne želi Barbiku pored sebe, već posebnu i zanimljivu devojku koja je slatka iako ima poneku manu.

Budite opuštene

Ko još želi pored sebe robota? Ukoliko želite da zadivite ne samo momka već i bilo koju osobu, recept je vrlo jednostavan – budite opuštene i ne zaboravite osmeh! 

Upoznajte nove ljude

Izađite u grad. Smejte se. Flertujte. Smejte se ponovo. Pričajte. Ne pravite nikakve planove i samo uživajte. Upoznajte nove ljude i naravno nabavite opet najveći osmeh na lice.

Inicijalizacija u toku...
loader