Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Love & Dating

Sindrom "bivši": 5 znakova da si opsednuta prošlom vezom

Autor Spomenka Marić
Autor Spomenka Marić

Iako možda ne želiš sebi i drugima da priznaš, sledeći znakovi otkrivaju da ti je bivši i dalje opsesija...

Raskid je vrlo retko samo situacija u kojoj obe strane odluče da je bolje da više nisu zajedno i svako nastavi svojim putem, piše sajt Index Rouge.

Uglavnom jedna osoba nastavi svojim putem, a druga… druga nastavi istim tim putem. Ovo su znakovi da si još uvek opsednuta bivšim dečkom.

Proveravaš njegov Fejbuk profil

Kako otvoriš oči, tako i otvoriš njegov Fejbuk profil i proveravaš ko je mu je lajkovao status, a ko fotografiju? Onog treutka kada je prestala vaša veza, treba da prestane i tvoja opsesija, jer na ovaj način ništa nećeš postići ni sprečiti, osim što ćeš sebe nervirati.

PROČITAJTE:Tekst Mirjane Bobić Mojsilović hit na Fejsbuku: Kada čuješ da ti je bivši srećan...

Javljaš se njegovim prijateljima

Bili ste si super, pa zašto ne biste i dalje išli u bioskop i pričali o vremenu? Njegovi drugovi su možda bili i tvoji kada ste bili zajedno, ali ne možeš očekivati od njegovog najboljeg prijatelja da stane na tvoju stranu.

Razmišljaš o "vama"

Još uvek misliš o sebi i njemu u množini, još uvek planiraš stvari koje očito nikada nećete raditi, ali nekako ti je prirodno… on to sigurno ne radi, a ne bi trebalo ni ti više.

PROČITAJTE: Najčešći razlozi zašto se vraćamo bivšim momcima

Trudiš se da ga sretneš

S obzirom na to da znaš gde izlazi i umesto da izbegavaš ta mesta dok ga ne preboliš, ti baš namerno ideš tamo? To ga sigurno neće vratiti, a time ćeš mu samo podići ego.

Slušaš "njegovu" muziku

Sve što on voli, sve u čemu uživa, sve što tebi baš i nije bilo drago ali sad imaš osećaj da ti je jedino tako blizu? Ako je to jedini način da ti je blizu, možda nije suđeno da ti bude blizu.

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader