Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Love & Dating

Nije sve u izgledu: Osobine koje će osvojiti srce svakog momka

Autor Spomenka Marić
Autor Spomenka Marić

Najjače oružje za zavođenje nije u lepom licu, već u sledećim osobinama...

Da se ne lažemo seksi garderoba, lepo lice ili zgodno telo će privući pažnju baš svakog muškarca. Međutim, da li će im ove fizičke karakteristike zadržati pažnju na duže vreme? Odgovor je NE. Sigurno se onda pitate šta to onda zadržava njihovu pažnju. Odgovor je krije u ove 3 osobine:

Osmeh

Ne mislimo na besmisleno kikotanje na njegove šale koje ni on sam ne razume, već onaj iskren, od srca koji je najbolji afrodizijak za muškarce.

PROČITAJTE JOŠ: Momci priznali: Ove ženske osobine nas potpuno osvajaju

Izvor: Cosmopolitan

Seksepil

To nije ni uska haljina u kojoj ne možeš da dišeš, niti najnovije potpetice u kojima ne umeš da hodaš, već ona energija koju poseduješ, pa privlačiš muškarce poput magneta. Možeš biti seksipilna i u uskoj beloj majici i farmericama, razbacanih lokni I bez šminke… Ukoliko imaš ono nešto, on ili bilo koji muškarac je tvoj. 

PROČITAJTE JOŠ: Da li ste znale: Ovo su razlike između atraktivne i lepe devojke!

Samopouzdanje

Kada osete koliko imaš mnogo samopouzdanja, nema šanse da ne padne. Žena koja voli i ceni sebe je fatalna. Koračaće hrabro, uzdignute glave, pogledom će tek prelaziti preko drugih ljudi… Da, to je ključ uspeha. Dakle, ne moraš biti obučena po poslednjoj modi, niti lepotica svetskih razmera.

Izvor: Nadlanu

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader