Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Love & Dating

Iz muškog ugla: Kada sam shvatio da je ona žena za sva vremena!

Autor kmilosev
Autor kmilosev

Koji trenutak je preloman i šta je potrebno da momak shvati da ste vi ona njegova "Mrs. Right"...

Nemamo često priliku da vidimo nežnu stranu muškaraca niti da prisustvujemo njihovim ispovestima kada govore o ljubavi, svojim osećanjima i razmišljanjima. Zahvaljujući sajtu Reddit uspeli da smo da dobijemo odgovore na pitanje kada su oni shvatili da je njihova devojka prava. Moramo da priznamo da smo uživali čitajući ove odgovore...

VIŠE: 5 situacija u kojima nas muškarci uvek pogrešno shvate

1. Smeh povezuje ljude

Otišao sam u bioskop sa velikom grupom ljudi. Glup film, ali se samo jedna osoba smejala onim scenama koje su meni bile smešne. Shvatio sam ko je ona i ubrzo smo izašli. Nastavili smo da se smejemo na svim pogrešnim mestima u životu. Bili smo u braku skoro 25 godina. I dalje se smejemo kada niko drugi ne.

2. Kolekcija knjiga o Hari Poteru

Kada smo se prvi put useljavali u stan jer smo odlučili da živimo zajedno, raspakivali smo sve stvari a među njima i knjige. Kada smo završili sa raspoređivanjem knjiga na polici, pogledao sam i shvatio da imamo duple knjige omiljenih romana. Sećam se da sam pomislio u tom trenutku: "da, ona je ta."

3. Omiljeni film o Indiani Džons.

Bio sam u spavaćoj sobi i spremao se za izlazak kada sam čuo moju ženu (devojku u to vreme) kako izgovara reči: "Tako ti je kada se zezaš sa Indianom Džonsom, vrećo smeća!" Veoma brzo nakon toga, pitao sam je da se uda za mene.

VIŠE: Muškarci otkrivaju šta treba da ima žena iz snova

4. Brza vožnja kolima

U svakoj prethodnoj vezi kada sam vozio automobil devojka bi mi govorila da usporim i da pažljivije vozim. Inače, ja nisam manijak, samo sam Italijan. Mrzeo sam ovakve scene i uvek sam burno reagovao i vikao na njih. Kada sam se prvi put sa sadašnjom ženom vozio kolima, ona je vozila a ja sam se odsekao. Pre nego što sto sam stigao da kažem bilo šta, čuo sam: "da li voliš brzu vožnju." To je bio taj momenat.

5. Daljina može da bude prednost

Ja sam Irac a moja žena je Australijanka. Upoznali smo se kada je ona doputovala u Irsku i boravila sa prijateljima u mom gradu. Uspeo sam da je ubedim da produži svoj boravak mnooogo duže nego što je planirala (dve godine) ali sam znao da će doći dan kada bude morala da se vrati kući, u Sidnej. Do tada sam znao da ne mogu da zamislim budućnost bez nje, tako da sam je zaprosio. To je bila najbolja odluka u mom životu.

6. Najslađa priča ikada

Oko trećeg meseca naše veze, otišli smo u dugu šetnju tokom hladne jesenje večeri, a ona je govorila o tome zašto bi želela da bude majka jednog dana. Počela je priču o tome kakva bi deca bila- i kada bi jedno otišlo na pidžama parti kako bi mlađe bilo ljubomorno... Nisam ni pomišljao da imam decu ranije, ali sam mogao da vidim sebe kraj nje, vodeći takav divan porodični život sa njom. 

7. Suočavanje sa strahovima 

Kada se moja sadašnja supruga, strašno plašila letenja odvela na skakanje iz padobrana za moj rođendan i dogovorili smo se da probamo zajedno.  Ubrzo nakon što je iskočila iz aviona bilo joj je muka i osećala se loše sve dok nije dotakla tlo zemlje. To je bilo presudno za oslobađanje straha od letenja avionom, a taj momenat koji smo proživeli zajedno je bio presudan za našu vezu.

8. Animirani film nas je spojio

Živeli smo zajedno oko godinu dana. Jedan dan dok sam se oblačio, tražio sam svoju omiljenu košulju i nikako nisam mogao da je nađem. Sada, Neviđeni je jedan od mojih omiljenih filmova, tako da sam iz šale izgovorio rečenicu iz filma: "Dušo, gde je moje super odelo?" nakon čega se ona nadovezala na šalu. Tada sam otkrio da ona toliko voli animirane filmove. Zaprosio sam je sledeće nedelje. Oženio je tri meseca kasnije i sada smo zajedno u braku nakon 5 godina. 

VIŠE: Momci iskreno priznali: Evo zašto varamo svoje devojke

9. Venčanje

Otišao sam na svadbu sa njom (nije bila naša). Nakon ceremonije smo se držalli za ruke i gledali u nebo, posmatrajuće savršen zalazak sunca. U tom momentu sam shvatio koliko mi znači i da za proteklih osam meseci veze nije bio dan da nisam pomislio na nju i iskreno se nasmejao kada god se setim neke naše interne šale.

10. Kada ne radimo ništa

Za mene je najlepša stvar u vezi kada provodim vikend sa njom. Naš vikend se sastojao od uživanja i maženja (svuda po kući) i ako faktički ništa specijalno nismo radili, i dalje to smatram najboljim vikendom koje mogu da zamislim.

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader