Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Love & Dating

Da li da mu pružiš još jednu šansu?Postavi sebi prvo ovih 5 pitanja!

Autor Spomenka Marić
Autor Spomenka Marić

Pre nego što bilo šta odlučiš razgovaraj prvo sama sa sobom...

Pre nego što odlučiš da mu pružiš još jednu šansu, postavi sebi sledećih 5 pitanja i dobro razmisli o odgovorima.

Osim što ćeš znati da li vredi da mu pružiš još jednu priliku sigurno će ti i biti lakše jer na ovaj način ćeš napraviti odličan rezime svoje bivše veze.

Šta je tvoj bivši radio u poslednje vreme?

Bez obzira da li ste raskinuli pre mesec, dva, godinu ili više…Vrati film unazad i dobro razmisli šta je on radio sve vreme. Kako se ponašao? Da li se promenilo nešto u vremenskom periodu dok niste bili zajedno? Da li se uozbiljio , promenio nešto u svom životu? 

VIŠE: 5 razloga zašto vas bivši ponovo želi u svom životu

Da li se pokajao?

Ukoliko je on kriv za prekid veze i očekivala si njegovo izvinjenje da li si ga konačno dobila? Osobi kojoj je zaista žao i koja se pokajala pokazaće to na sve načine i vrlo lako ćeš prepoznati da li je iskreno ili je još jedan njegova predstava.

Šta sada radi i da li je promenio neke svoje navike?

Ukoliko je u periodu dok ste bili zajedno stalno izlazio, opijao se (iako ste se zbog toga često svađali), da li je sada nastavio sa takvim životom? Ako već traži drugu šansu da li je uradio nešto da zasluži d ate ponovo ima u svom životu. Zapitaj se da li je on sada čovek sa kojim bi mogla bez nerviranja da uživaš u ljubavi i najlepšim trenucima.

Da li sada ima jasnu viziju šta želi od vaše veze?

Ako već želi oproštaj i drugu šansu da li zna šta želi od tebe i vašeg odnosa? Prvo pravilo je da nikada se ne vraćaj ako ćeš zateći istu situaciju i tretman. Druga šansa zahteva da su se stvari promenile na bolje i da će ta pružena šansa podići vaš odnos na neki viši i zadovoljavajući nivo.

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader