Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Love & Dating

Kako da od kombinacije dobijem vezu?

Autor Spomenka Marić
Autor Spomenka Marić

Pune dve godine smo u neobaveznoj kombinaciji, ali osećam da ga volim i nemam hrabrosti da mu to kažem. Plašim se da će me odbiti. Da li sve da prekinem?

Pre bilo čega što bi moglo da se desi, postavite sebi pitanje da li biste više voleli: a) obaveznu kombinaciju ili b) neobaveznu kombinaciju. Siguran sam da biste bez dubljeg razmišljanja zaokružili odgovor pod „b“, bez obzira kakva je kombinacija u pitanju: dobitna, kres ili loto kombinacija. Obavezni smo da plaćamo porez, da ne prelazimo ulicu van pešačkog prelaza, ne smemo da jedemo mnogo slatkiša, obavezni smo da se lepo ponašamo, da se oblačimo u skladu sa okolinom, obavezni smo da radimo svakoga dana do kraja života, da trpimo kada nam smanje platu i penziju ili da se radujemo kada je povećaju, obavezni smo da verujemo u nešto, da ostarimo, da ne pljujemo sa Ajfelove kule (naročito ako imamo više od 10 godina) i još mnogo obaveznih stavki.

Pokušajte da uživate barem u nečemu neobaveznom. Ukoliko vaša ljubav ne može da izdrži neobavezni seks sa dotičnim frajerom, onda prekinite vezu. Plačite u svojoj sobi minimum tri dana, uz neke sentiš pesme. Onda ubedite mamu da vas odvede u Veneciju. I zaboravite sve.

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader