Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Love & Dating

Koji to novogodišnji poklon svi parovi žele da dobiju?

Autor Katarina Vasiljević
Autor Katarina Vasiljević

Ne, nikakve perverzije parovi ne žele ove godine od Deda Mraza...

Izgleda da je ove godine slobodno vreme najpoželjniji poklon kod parova, budući da je 50 odsto ispitanika u Durexovom istraživanju otkrilo da se tokom praznika najviše vesele kvalitetno provedenom vremenu sa svojom voljenom osobom.

Novo istraživanje utvrdilo je da se Britanci tokom Božićnih praznika vesele slobodnom vremenu (44 odsto), kićenju jelke (35 odsto) i dobijanju poklona (34 odsto), a više od polovine njih najviše se veseli zbližavanju sa voljenom osobom, dok svaki šesti (15 odsto) želi da provede slobodno vreme isprobavajući nove stvari u spavaćoj sobi.

Kada je u pitanju poklanjanje, istraživanje je pokazalo da su parovi umorni od dobijanja klasičnih poklona od voljene osobe, a u tom kontekstu 16 (odsto) ih je izjavilo da se ne mogu setiti kada su od partnera poslednji put dobili poklon iznenađenja, dok je gotovo svaka deseta osoba (9 odsto) priznala da takvo nešto nikada nije ni dobila. Ta činjenica može biti uzrok nesuglasica; čak 15 odsto ispitanika priznalo je kako su se s partnerom posvađali zbog neželjenih ili dosadnih poklona koje su dobili, a u proseku troje od deset ispitanika (29 odsto) priznalo je da često sami sebi kupuju Božićni dar kako bi izbegli razočaranje.

Izvor: Cosmopolitan

Dakle, malo maštovitosti može vam pomoći kako bi vaša voljena osoba ostala srećna tokom praznika. Četiri od pet ispitanih (82 odsto) izjavilo je da vole kada su pokloni njihovih partnera iznenađenje, a (35 odsto) ispitanika izjavilo je da bi ih taj poklon takođe dodatno oraspoložilo za seks.

Kako bi podstakli parove da tokom praznika provedu više intimnijih trenutaka sa svojim partnerom, Durex je lansirao vodič pod nazivom "10 načina da stvorite Božićnu čaroliju za svog partnera" koji je napisala Durexova stručnjkinja za seks i veze, Susan Quilliam:

"Iako praznici mogu biti vrlo stresno doba godine, pokušajte da na najbolji mogući način iskoristite svoje slobodno vreme i kvalitetno ga provedete sa svojim partnerom. Božić u svima nama budi posebne osećaje i uzbuđenje, stoga iskoristite ovaj novi izvor energije i isprobajte nešto novo u spavaćoj sobi", kaže Susan.

Ona dodaje kako biste ove godine trebalo da zaboravite na predvidljive darove i pokloniti svom partneru nešto seksi i neočekivano.

"Pokušajte da napišete sopstvenu kratku "seksi" priču, a zatim tražite partnera da je pročita naglas, ili se zapakujte poput poklona koji će vaš partner otvoriti i dobiti pravo Božićno zadovoljstvo!", dodala je Susan.

Kada su u pitanju novogodišnje odluke, zaboravite na dijetu i teretanu - četvrtina (27 odsto) ispitanika volela bi da provodi više vremena sa partnerom – stavljajući upravo to na prvo mesto svih novogodišnjih odluka. Štoviše, parovi u 2016. godini žele začiniti stvari u spavaćoj sobi te ih više od petine (22 odsto) kaže da bi želeli više seksa s partnerom, a 15 odsto izjavilo je da bi želeli više pustolovnog duha u krevetu. Stoga, zašto ovog Božića ne biste prešli sa reči na dela te odvojili više vremena za voljenu osobu u spavaćoj sobi?

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader