Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Love & Dating

10 devojaka iskreno: Šta bismo sada poručili bivšim momcima

Autor Spomenka Marić
Autor Spomenka Marić

Sigurni smo da ćete se pronaći u njihovim iskrenim priznanjima!

Verovatno ćete se svi složiti da je jedan od gorih stvari kod raskida činjenica da ostajete nedorečeni i da vam tek nakon nekog vremena dolaze prave reči koje bi uputile svojim bivšim dragim partnerima! Bez obzira što ste možda propustile priliku da kažete sve što vam stoji na duši osobi koja je to zaslužila, napišite bar na papir, izbacite te otrovne reči iz sebe...

Dok to ne uradite, pročitajte šta bi 10 žena poručilo svojim bivšim momcima da imaju priliku za to!

Hvala za motivaciju!

"Otkrila sam da me je dečko varao sa starijom sestrom svog druga i da je to činio zato što sam bila previše fokusirana na svoju karijeru i on se osećao zapostavljeno i izgubljeno! Rekla bih mu sada da koliko god da je bilo teško oprostila sam mu i zahvalna sam mu! Motivisao me je da još više napredujem i ostvarim sve svoje ciljeve i ne obraćam pažnju na osobe koje će umesto da me podrže, pronaći privremenu zabavu!” - Marina (22)

Seks sa tobom nije zanimljiv već jeziv!

“Momak sa kojim sam se viđala par meseci pozvao me je na put sa njegovim društvom. Naravno spavali smo tada (i još par puta posle toga). Nakon nekog vremena me je ostavio, jednostavno nestao je, prestao je da se javlja. Da mogu rekla bih mu da se nadam da će prestati da koristi vibrator svoje bivše devojke tokom seksa sadašnje. Zvog takve situacije ne postoje simpatičniji, već jeziv!" Kristina (24)

Ne teraj ljude koje voliš od sebe!

“Prošle godine moj bivši i ja sam se preselili u veći grad zbog njegovog posla. Nakon nekog vremena je raskinuo...ni sama ne znam zbog čega. Sada posle svega bih mu rekla da ga razumem ako se uplašio i da mu opraštam i da se nadam da je svestan da smo mi imali jednu posebnu vezu...I da ne treba da spaljuje sve mostove samo zbog trenutnog osećanja”. Katarina (28)

Hvala ti što si me naučio šta sve ne želim u vezi!

“Moj bivši i ja smo raskinuli pre par meseci nakon dve godine zajedničkog života. Jednostavno se nismo voleli dovoljno i odlučili smo da je bolje da ne živimo zajedno, ali da se naravno brinemo o zajedničkom sinu. Zahvalna sam mu jer mi je pokazao kakvog muškaraca ne želim pored sebe u budućnosti”. Tamara (34)

Samo si ti na gubitku!

“Devojka sa kojom me je varao me je pronašla na Fejsbuku i priznala mi. Posle svega rekla bih mu da mi je žao što je izgubio jednu sjajnu i pametnu ženu i da sam pronašla nekog ko ume da ceni moje kvalitete” - Helena

Izvor: Cosmopolitan (28)

Drago mi je što se nisam udala za takvog muškarca!

“Nakon 6 meseci veridbe, moj bivši je rekao da nije do mene nego do njega i to je bio to. Sada bih ga samo pitala zašto je otišao bez upozorenja i rekla bih mu da sam mu zahvalna zato što se nisam udala za osobu koja će pre bežati od problema umesto što će ga rešiti.” - Saška (36)

Nisam onakva kakvom me smatraš!

“Kada je jedan sjajan dečko sa kojim sam se viđala saznao da se viđam i sa drugim momcima rekao je da moram da donesem odluku. I jesam donela odluku, ali on je tada rekao da više nije zainteresovan. Želela bih da smo mogli da završimo priču i da mu kažem i pokažem da nisam tako loša “. Ivana (25)

Seks sa tobom je horor!

“Jedno vreme sam se viđala sa dečkom koji je bio presladak, ali tokom seksa mi je tako grizao bradavice da je to bilo bolno i užasno! Bili smo vrlo kratko i nisam ni uspela da mu kažem da je u krevetu jedna velika 0 i da sažaljevam njegovu sadašnju.” - Lana (24)

Tvoja negativnost me je učinila boljom

“Raskinuli smo jer se on preselio u drugu državu i nije želeo da imamo vezu na daljinu. Dok smo bili u vezi imao je običaj da me povremeno ismejava i ponižava. Sve naravno kroz šalu, ali neke od tih šala su baš bolele! Želela bih samo da mu kažem da sam se promenila, ali ne zbog njega, već zbog cele situacije koja je načinila od mene bolju osobu”. Ana (20)

Živim bolje i srećnije bez tebe

“Moj bivši i ja smo stalno imali probleme u vezi, ali smo se trudili da ih prevaziđemo i ostanemo zajedno jer smo se kao voleli. Sada zapravo shvatam koliko je ta veza bila toksična. On je bio iskompleksiran i neodgovoran i sada bih želela samo da mu pokažem koliko bolje i kvalitetnije živim od kad nisam sa njim. Postala sam bolja i zrelija osoba koja ume da se nosi sa životnim problemima” - Mina (27)

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader