Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Love & Dating

7 odlika pravog muškarca kakvog ste oduvek čekale

Autor Spomenka Marić
Autor Spomenka Marić

Da li vaš sadašnji partner ima sledeće odlike?

Uvek ste trudi da je ljubazan

Bez obzira da li ste ga danas prijatno iznenadile ili ne, vaš dragi se trudi da vam na fin način odgovori i objasni ukoliko ste u nečemu pogrešile! Grube reči čuva što dalje od vas i trudi se da u svakoj situaciji ispadne fer i ljubazan!

Podržava vas u svemu

Želite da probate banži džamp, promenite posao, ofarbate kosu u pink? Za sve lude i noramlne ideje on je tu da vam da vetar u leđa. Posebno u teškim trenucima kada vam je potrebna slamka spasa, on je tu!

Zasmejava vas

 Baš kao i seks, smeh je važan deo svake zdrave i kvalitetne veze! U trenucima kada vam sve lađe potonu, on je tu da izmami onaj najskriveniji osmeh i pokaže vam da posle kiše sunce ipak izađe!

Važno mu je da vas zadovolji

Pritom ne mislimo samo na akcije među čaršavima, već u svim sferama života mu je bitno da se pored njega osećate srećno i potpuno zadovoljno!

PROČITAJTE I... 9 stvari koje vam pravi muškarac NIKADA neće uraditi

Software:Google
Izvor: Cosmopolitan

Ne želi da vas menja

Jednostavno vas je prihvatio onakve kakve jeste! On je prihvatio i vaše mane, jer je svestan da ih i on ima i ne želi ništa da menja!

Svađe ne znače i raskid

Bez obzira na to koliko ste se posvađali, njemu ne pada raskid prvo na pamet. Jednostavno želi sve da reši problem koji imate ukolikoje to moguće Ne vidi u raskidu rešenje, jer vas voli i stalo mu je da vas zadrži!

Iznad svega - Poštuje vas

Vaše vreme, mišljenje, poverenje, porodicu, prijatelje i što je najvažnije vas

Izvor: Index Rouge  / Cosmopolitan.rs

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader