Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Love & Dating

13 slatkih načina pomoću kojih vam pokazuje svoju ljubav

Autor ndobric
Autor ndobric

On ne mora da vam kaže dve magične reči "VOLIM TE", ukoliko sledeća dela pokazuju to umesto njega.

Veruje u vas

Iako možda ima različite stavove ili ciljeve od vaših, nijednog trenutka nije posumnjao da ćete postići sve što ste zacrtali. On vam daje vetar u leđa u trenucima kada nemate volje da ustanete iz kreveta i veruje da ćete ostvariti i svoje najluđe snove i podržava!

Podržava vas u tome da budete ono što jeste

On neće insistirati da se šminkate, ispravljate kosu, imate izvajano telo i slično jer vas voli onakvu kakvu jeste i ne zanima ga da li izgledate kao Kendal Džener. Podržava vas u svakoj odluci ma koliko je luda, jer zna da je zdrava veza ona u kojoj osobe mogu da budo apsoulutno svoje!

Veruje vam

Postali ste prijatelj na fejsu sa dečkom kog ste upoznali na žurci? Bez sumnje, biće mu malo neugodno, ali to ne znači da će početi da će raskinuti vezu ili napraviti scenu jer veruje da osim prijateljstva na Fejsbuku ništa drugo nećete prihvatiti,

POGLEDAJTE I5 moćnih izjava koje govore više od "Volim te"

Sluša vas

Sve vaše priče, ideje, pa čak i neprestano brbljanje, on će slušati sa velikom pažnjom i interesovanjem. I u trenucima kada pričate istu priču po ko zna koji put, on će vas poslušati i biće tolerantan. Ili će nežno reći: "Ljubavi, već 5 puta pričaš istu priču, ne brini, još uvek me pamćenje i sluh dobro služe".

Priča vam svoje priče

Vi ste njegova osoba! On priča sa vama o svojim osećanjima, idejama, ciljevima jer smatra da ste vi osoba koja će mu posvetiti svoje vreme. Vi ste i jedina osoba sa kojom može da pravi šale na bilo kakve teme.

Iskren je prema vama

Kakva god istina bila, on smatra da treba da je čujete i to upravo od njega! S njim su karte uvek otvorene i vi ne morate da brinete šta se dešava s vašom vezom ukoliko se ne javi par sati! Ukoliko ima neki problem, pokreće temu i želi odmah da to i rešite! 

Izvor: Cosmopolitan

Daje vam ono što zaista volite

On zna šta želite, jer vas je slušao dok ste pričali o tome. Takođe, prirediće vam iznenađenje poklanjanjem onog što vam znači i tako će vam pokazati koliko mu je zapravo stalo do vas.

Predstaviće vas porodici i prijateljima

Prvo i najvažnije, ne krije vas od drugih. Drugo, vaš dečko ne dolazi više sam, sad ste zajedno u paketu.ž!

POGLEDAJTE I15 načina na koje on govori: Volim te

Tolerantan je

Momak koji vas voli trudiće se da bude maksimalno tolerantan i razuman, ali i očekuje da mu uzvratite istim ponašanjem!

Stalno vam govori da se čuvate, jer se brine za vas

Osoba koji vas voli i koji brine o vašoj bezbednosti pitaće vas da li ste stigli kući i da li je sve u redu...U trenucima kada vam nije dobro, pokušaće bar pažnjom da vam nadoknadi nedostatak fizičkog prisustva ili će se truditi da vas maksimalno oraspoloži!

Rado prepričava vaš ljubavni život

Sa velikom dozom poštovanja i nežnosti, prepričavaće vaše uspomene i rado se prisećati dana kada ste se upoznali, ali i biti zahvalan što ste sada tu puz njega.

Drži vas za ruku

Možda vam se čini da je ova stvar trivijalna, ali tu im mnogo toga više. Držanje za ruku stvara konkeciju između vas i jača vezu, i čini da se osećate posebno.

Priredila: Nikolina Dobrić

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader