Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Love & Dating

Devojke su priznale: Najgora iskustva sa ljubavnih sastanka

Autor Vvasiljevic
Autor Vvasiljevic

"Sastanak je prošao o pričama o njegovim poklonima za rođendan i tome kako sam sebe zadovolji bolje od bilo koje žene". Sanja (29)

Muvanje i sastanci su poprilično zabavni, osim u slučaju da ste tek izašli iz duge veze i želite malo mira i samoće. Ukoliko očajnički želite da nađete svoju srodnu dušu i krenete na sastanke moramo da vas upozorimo da je nekada najbolji izlazak da ostanete kod kuće - SAMI! Mi vam ovom prilikom donosimo iskustva devojaka sa najgorih dejtova kojima su ikada prisustvovale. I verujte nam, bolje da uživate u samoći nego da ste akter u sledećim događajima!

#Kako mi je spanać uništio sastanak?

"Dečko sa kojim sam izašla na sastanak bio je vrlo zanimljiv. Otišli smo na pank koncert i igrali celu noć. Pili smo tekilu, skakali, vrištali na sav glas i pomislila sam da nešto ozbiljno može da se razvije iz tog kratkog druženja. Prespavala sam kod njega, ali ujutru dočekalo me je ogromno iznenađenje. Probudio me je bol u predelu stopala, te sam jedva hodajući, stigla do kuhinje, kako bih našla led da mi ublaži bol. U zamrzivaču sam našla zaleđen spanać koji sam iskoristila kao oblogu za nogu. Naravno, u toku hlađenja stopala, zaspala sam, a spanać se razmrljao po celom krevetu. Kada se momak probudio, usledila je vrlo neprijatna tišina i pogledi koji su mi ukazali na to da je vreme da se pokupim i krenem kući." Tea (25)

#Sam sebi dovoljan

"Jedino što mogu da kažem jeste da sam htela da propadnem u zemlju od sramote. Sastanak je prošao tako što sam slušala o njegovom skupom satu, poklonima za rođendan i tome kako sam sebe zadovolji bolje od bilo koje žene. Zaključila sam da je najbolje da tako i ostane." Sanja (29)

VIŠE: Bijonse savetuje: 13 trikova kako da prebolite prevaru

#Gde su se sakrili džentlmeni?

"Zbog ovog sastanka, nikada mi više nije palo na pamet da izađem sa nekim koga ne znam. Moj pratilac na dejtu odlučio je da odemo na doručak, koji mu se nije svideo, pa me je naterao da ja sve platim. Zatim su usledile uvrede na račun mog posla PR menadžera. Na kraju dejta rukovali smo se i nikada se više nismo videli." Mira (33)

#Neke stvari bi možda trebalo prećutati

"Na dejtu mi se dečko požalio u vezi otkaza na poslu. Priča koju sam čula me je šokirala. Naime, odveo je devojku u restoran gde je bio zaposlen, kako bi dobio popust na šampanjac. Kada su mu doneli račun, odbio je da plati punu cenu, zbog čega je i ostao bez posla. Ko radi takve stvari?!" Ana (24)

#Vrlo neprijatno iskustvo sa ručka

"Otišla sam na ručak sa muškarcem kojeg sam upoznala na internetu. U toku jela, počeo je da se davi i da pljuje hranu u svoj, kao i u moj tanjir, umesto da ode u toalet i obavi šta ima. Kada se sastanak završio, pokušao je da me poljubi, što mu nakon ovog odvratnog iskustva, nisam dozvolila." Milana (26)

VIŠE: Terapeuti savetuju: 16 pitanja koja će spasiti vezu

#Lažov

"Dopisivala sam se sa jednim dečkom par nedelja i kako se ispostavilo da smo oboje veliki fanovi trčanja, odlučila sam da ga pozovem da zajedno džogiramo u parku. On se pojavio u odelu, ne želeći čak ni da šeta, jer ne želi da se oznoji." Sara (22)

#Ups!

"Izašla sam sa dečkom, sa kojim sam stupila u kontakt preko društvenih mreža, u bioskop. Kada smo krenuli da zauzmemo jedina dva slobodna mesta u sali, primetila sam poznat lik. Pored mene sedeo je ni manje, ni više, nego dečko sa kojim sam bila na sastanku pre samo nekoliko dana. Uspela sam da izbegnem konverzaciju sa njim, ali ne postoji mogućnost da me nije zapazio." Tina (19)

#Evo šta se desi kada želiš da učiniš uslugu prijatelju...

"Drug me je zamolio da mu učinim uslugu i odem na dejt sa njegovim bratom. Pozvala sam ga u stan i jedno vreme smo ćaskali, dok nije postao previše opušten. Nekoliko sati kasnije, primio je poziv koji ga je vrlo uznemirio. Ispostavilo se da je uhapšen njegov diler, te me je zamolio da ga odvezem u jedan supermarket kako bi se na kratko našao sa drugom. Odbacila sam ga do tog mesta, ali se on više nije vratio, iako sam ga čekala pilično dugo. Na drugom sastanku rekao mi je da je konzumirao jaka stimulativna sredstva pre dolaska na sastanak." Kaća (28)

P.S. Ukoliko i vi imate neku zanimljivu ljubavnu priču podelite je s nama na email: [email protected]

Priredila: Violeta Vasiljević

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader