Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Love & Dating

Pametne i zavodljive poruke zbog kojih će on poluditi za vama

Autor Katarina Vasiljević
Autor Katarina Vasiljević

Predstavljamo vam top-5 listu najseksi SMS poruka - ikad!

Seksi SMS-poruke ili "sekstiranje", kako ih mi zovemo, sve su popularniji način seksualnog izražavanja. Istina, seksi reči lakše je napisati nego reći, ali kako će ih primiti druga strana? U potrazi za odgovorima, pitali smo muškarce šta misle o seksi porukama i koji su im najdraži koje su ikad dobili?

# Seksi SMS broj 1 - Foto ili video poruka

Nije velika tajna, muškarci su vizualni tipovi, dok su žene više cerebralni. Stoga, nema ničeg boljeg od lascivnog MMS-a s fotografijom ili videom koje šaljemo ako želimo brzu reakciju, kao MMS - Kratki video-striptiz u donjem vešu, ili akt s tekstom "čekam te…" To uvek pali!

# Seksi SMS broj 2 - Direktno u glavu

Nema smisla oklevati. Ako želite trenutnu reakciju, treba da delujete na direktan način. Dakle, eksplicitna poruka koja jasno prenosi informaciju, kao na primer - You make me horny... (u prevodu, "uzbuđuješ me"...).

Koliko god da vas partner povredi u svađi, ovo mu NIKAKO NE SMETE REĆI!

Posted by Cosmopolitan Srbija on Sunday, April 23, 2017

# Seksi SMS broj 3 - Flashback u prošlost

Ako želite da napalite muškarca, nema bolje taktike nego podsećanje na ono što se već dogodilo (naravno, ako mu je to ostalo u lepom sećanju). Stoga, umesto da mu šaljete tekst u kom mu najavljujete šta ćete mu raditi, pošaljite mu nešto u stilu kako ne možete da izbacite iz glave "ono što ste sinoć radili…". Reakcija zagarantovana, i te iste večeri ćete najverovatnije to isto raditi još jednom. Nekoliko puta.

# Seksi SMS broj 4 - Šta je na meniju?

Kao u restoranu, zagolicaćete mu maštu ako mu budete prepričavali u detalje šta ga čeka na meniju. Tako ga u tekstualnoj poruci možete skinuti, opisivati mu šta ćete mu raditi, nagovestiti masažu celog tela, a pogotovo onu erotsku, u detalje… Drugim rečima, sve u stilu "šta bih ti sve radila da si ovde"!

# Seksi SMS broj 5 - Striptiz preko poruke

OK, muškarci vole da dobiju eksplicitnu fotku ili video MMS, ali za tako nešto niste uvek u prilici. Npr., ne možete mu poslati seksi MMS ako ste u prodavnici, na poslu, u bioskopu ili u poseti baki. Stoga, pošaljite mu "modni SMS", i napišite mu ga kao scenarijo za seksi film. U svakoj poruci skinite po jedan deo odeće, započnite sa gornjim delovima, pa donji veš, i na kraju gaćice… Ako se i on uključi, tim bolje!

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader