Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Love & Dating

15 znakova da ste sa osobom za ceo život

Autor tsmiljanic
Autor tsmiljanic

Da li je to ljubav za sva vremena? Imamo odgovor...

Završavate jedno drugom rečenice, delite ljubav prema istoj hrani i znate šta ono drugo misli. Ako možete da se prepoznate u sledećih 15 stavki, definitivno ste našli srodnu dušu!

Misli da ste najbolji u onom što radite

On se divi vašoj kompetenciji i prilično je siguran da biste mogli biti predsednica svega ako tako odlučite.

Na vašoj je strani, ali će vas prozvati kad treba

Slušaće i složiće se kad se žalite na tog užasnog tipa s posla koji je tražio da mu napravite kafu iako vam je podređeni, ali kad vi ispadnete bezobrazni prema nekom ko to ne zaslužuje, ovaj momak će vam to iskreno reći.

Toleriše vaša sitna ludila i čak misli da su simpatična

Ne mora da misli da ste čudnjikavi na taj presladak način kao Zoi Dešanel, ali da, misli da su vaše čudne osobine slatke i smešne. Na primer, neće misliti da ste ludi jer ste platili trenerku mnogo para zato što ste videli Điđi Hadid u njoj, a koja je na vama izgledali kao nešto za šta je čak i Kanje Vest mislio da je loše za njegovu kolekciju; naprotiv, to će mu biti smešno.  Ako možete zajedno da se smejete čudnim stranama, i svojim i njegovim, čuvajte tog momka.

Pročitajte i... Saveti za večnu ljubav: 10 stvari koje morate uraditi s dečkom svake godine

Zna sve o vašim alergijama

Zna da niste zaista alergični na paradajz, nego ga samo stvarno mrzite, i ako paradajz makar i dotakne vaš hamburger, možda se i rasplačete.

Zna vaš jezik ljubavi

Zna na koji način želite da budete voljeni, i voli vas baš na taj način. (A i vi radite isto za njega jer ste divna partnerka.)

Misli da ste najlepši na svetu

On nikada neće reći da druga žena izgleda lošije od vas, ali će vam dati do znanja da misli da ste najlepša žena u krugu od milion kilometara.

Misli da ste pametniji od Ajnštajna

Ako ikada bude učestvovao u nekom kvizu u pabu, sigurno će vas želeti u svom timu, jer zna da ćete doprineti. Čak i ako vi sami mislite da ćete znati nešto samo ako postoji i tema o rijalitijima, on je i dalje ubeđen da ćete razbiti.

Software:Google
Izvor: Cosmopolitan

Može da vas odglumi u SMS porukama

Vozite i treba vam da pošalje SMS vašoj najboljoj prijateljici i on koristi tačan broj znaka uzvika koji biste i vi koristile? UDAJTE SE ZA NJEGA. 

Prema vašem ljubimcu odnosi se kao prema vašem detetu

On razume da je vaša maca važnjia od sveg novca na svetu, i odnosi se prema njoj baš tako.

Vaši neprijatelji su njegovi neprijatelji

Ako ikad sretne Stefana iz vaše osnovne koji vas je nazvao debelom i onda pojeo vašu čokoladicu, jako će buljiti u njega. Sa zlim pogledom. 

Pročitajte i... Svaka devojka zaslužuje takvog: Ovako izgleda kada pravi muškarac voli

Njegovi pokloni su zaista posebni

Ne moraju da budu česti, čak ne moraju ni da se dese na neki određen datum, ali ponekad će vam pokloniti nešto od čega će vam zasuziti oči, jer je u potpunosti znao šta radi. Kao ono kad je zamolio prijatelja da vam naslika medveda koji skija unazad na jezeru zamrznute tople čokolade jer stalno sanjate taj bizarni san. Ili kad vam je kupio karte za neki koncert na koji ste priželjkivale da odete a mislili ste da je preskup.

Naučio je kako se svađate

I vi ste naučili kako se on svađa. Pričali ste o tome i sad se manje ili više slažete u vezi sa svađanjem. (Slažete se i kad se radi o seksu pomirenja!)

Imate slična mišljenja o velikoj trojci: religiji, politici i bebama (tj. želite li jednog dana decu zajedno)

Ne morate sto posto da se slažete o baš svemu, niti bi to bilo normalno, ali ove tri stavke su prilično velike, i ako se slažete u vezi sa njima, to umnogome olakšava situaciju. 

Pročitajte i... Ako on stalno priča o sledećim stvarima, DEFINITIVNO želi sa vama ozbiljnu vezu

Seksualno ste kompatibilni

Oboje volite iste stvari i podržavate želje onog drugog. Vaša spavaća soba praktično je žurka dvoje anđela seksa.

Prosto imate osećaj da je to to

Ovo je teško opisati, ali kad osetite, znaćete. Sve će biti lako i imati smisla. Nećete tražiti način da se izvučete, niti će on. Vas dvoje ste tim i praktično biste mogli da dođete do mira u svetu - kad ne biste bili zauzeti gledanjem serija i seksom. 

Priredila: T.S.

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader