Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Love & Dating

9 seks poza koje će vam pomoći da se zbližite i zaljubite

Autor tsmiljanic
Autor tsmiljanic

Ako tražite vruć način da povećate svoju intimnost, na pravom ste mestu!

Uopšte nije upitno da određene poze u seksu omogućavaju više nivoe emotivne intimnosti. Ove poze dopuštaju paru da ode izvan dotadašnjeg čulnog iskustva, intenzifikuje intimnost svakog susreta i prožme se emotivnošćue

Kontakt očima, ljubljenje, maženje, poverenje i gledanje su emotivni dodaci fizičkom iskustvu, i ovih 9 poza donosi vam tu emotivnu vezu koja će doprineti da se zaljubite kao nikad pre.

Žena gore

Kad muškarac leži, a žena je na njemu, u pitanju je poza ranjiva za oba ljubavnika, što samo po sebi može da stvori emotivnu intimnost. On mora da ima poverenja u njene odluke, a ona je naga i izložena njegovom pogledu. Ova poza idealna je za mnogo dodirivanja i intimnog maženja.

Drži me čvrsto

U ovoj pozi muškarac drži ženu kao da je upravo uskočila u njegov zagrljaj. Njene noge obavijene su oko njegovog struka, a ruke oko njegovog vrata. Ova poza pogodna je za spore pokrete, strastvene poljupce i romantično ljuljanje. 

Pročitajte i... Ovi znakovi otkrivaju da li ste savršeni spoj u seksu!

Naglašena misionarska

Misionarska poza već je intiman način da se ima seks, s licima koja su blizu i kontaktom celog tela. Da bi se naglasila intimnost misionarskog položaja, muškarac može da drži ženinu zadnjicu ili da svoje noge pozicionira sa strane njenih i tako potpuno obuhvati njeno telo. Ovaj položaj dobar je i za analni seks, pri čemu se održava intimnost pogleda lice u lice.

Kašika

Da, dobro ste pročitali! Iako nema kontakta očiju pri kašici, ova poza stvara jaku emotivnu povezanost jer muškarac zaštitnički obavija ženu celim svojim telom. Ovo je takođe divan položaj za dodirivanje, stiskanje, trljanje i čak držanje ruku, što može biti neverovatno intimno tokom seksa.

Ova poza takođe se smatra jednom od najboljih poza za ženski orgazam!

Author: Profimedia Description: Couple having fun on bed at bedroom, Image: 282382275, License: Royalty-free, Restrictions: , Model Release: yes, Credit line: Profimedia, Wavebreak Software:Google
Izvor: Cosmopolitan

Foto: Profimedia

Slobodne ruke

Muškarac sedi na stolici, a žena na njemu, okrenuta licem prema njemu i sa stopalima na podu. Ovako ne samo da par ima kontakt licem u lice, nego i maksimalan pristup za ljubljenje, šaputanje... I slobodne ruke za dodire gde god poželite.

Prekrštene noge ili poza lotosovog cveta

Poza lotosa nudi neverovatnu intimnost. Muškarac sedi s prekrštenim nogama, ili u pravoj pozi lotosa iz joge, a žena mu sedi u krilu, ruku i nogu obavijenih oko njega. Ovako su partneri potpuno prepleteni i licem u lice. Potreba za sporim, senzualnim pokretima u ovoj pozi dodaje romantični intenzitet. 

Pročitajte i... Konačno smo odgovorili: Ovo su pitanja o seksu koja vas najviše zanimaju

Stojeća misionarska

Ako okrenete misionarsku pozu za 90 stepeni da oboje ljudi stoji, dobićete položaj za intenzivan seks s kontaktom celog tela. Mišići će ulagati dodatan napor da biste ostali u stojećem položaju, i čak i ako postoji zid ili nešto drugo na šta se žena oslanja, partneri više fizički zavise jedno od drugog.

Spora poza

U ovoj pozi muškarac sedi, noge su mu ispružene, nagnut je unazad i oslanja se na ruke. Žena sedne na njega, okrenuta ka njemu, a potom se i sama oslanja unazad i pruža noge iza njega. Ova poza zahteva spore i nežne pokrete. Postoji nešto neverovatno intimno u tome što niste u prilici da se mnogo pokrećete, već jedino možete da se gledate.

Pročitajte i... Male tajne: 5 ženskih trikova koji će izludeti svakog muškarca

Visoka ljubav

Žena leži na leđima na ivici kreveta i noge oslanja na ramena muškarca koji stoji. Oba partnera imaju kontrolu: muškarac nad pokretima, a žena nad svojim nogama koje može da koristi da ga malo odgurne ili uspori, ili da mu dopusti da se celim telom nagne na nju. 

Priredila: T.S. 

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader