Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Love & Dating

Zabranjeno voće: 15 nedostižnih tipova u životu svake devojke!

Autor tsmiljanic
Autor tsmiljanic

Evo o kojim momcima možete nastaviti da maštate... i samo maštate.

Bez obzira na to što realno znate da nikad nećete završiti s njim, ne možete to da objasnite svojim leptirićima u stomaku koji ipak zatrepere kad god ga vidite. Tokom godina, tip nedostižnog momka za kojim čeznemo se menja, ali konstanta je da takvi uvek postoje! 

#Brat vaše prijateljice

“Znate šta bi trebalo da uradimo? Da odemo u Markovu sobu i slušamo njegove albume, i mirišemo njegove parfeme, i isprobavamo njegove majice. Onako... čisto iz zabave!” Bez brige, svi smo to prošli...

#Fiktivni lik

Možda je u pitanju lik iz vaše omiljene serije, možda glavni junak vašeg omiljenog romana, a možda čak i fiktivna verzija neke stvarne osobe, ali jedno je sigurno - pre ili kasnije uhvatićete se u maštanju o tome kako bi veza vas i XY-a bila savršena, samo da on postoji u stvarnom životu.

#Konobar

Ili koktel-majstor. Ili prodavac u vašem odjednom omiljenom dućanu. Uopšte ga ne poznajete, srećete ga svuda, i neretko maštate o njemu. I njegovim savršenim očima. I guzi. I šta biste mu sve radili samo da vam se ukaže prilika. A verovatnoća za to je sve veća otkako se intenzivno trudite da sve češće “slučajno” nalećete na njega.

Pročitajte i... Zašto muškarci biraju "loše" devojke, a zaobilaze iskrene i dobre?

#Vaša potpuna suprotnost

On je panker, vi ste nežna princeza, ali uprkos tome maštate o njemu i tome kako biste zapravo bili poprilično neobičan i zabavan par.

#Prijatelj vašeg dečka

Ok, nije da biste se zaista upustili u ovu priču, ali u nekom paralelnom svemiru u kom ne biste bili s vašim dragim, definitivno biste njegovog najboljeg prijatelja doživljavali kao preslatkog, šarmantnog, zavodljivog i zabavnog kandidata za ozbiljnu vezu.

#Dečko vaše prijateljice

Ako nikada niste razmišljali o tome kako bi bilo biti u vezi s dečkom vaše dobre drugarice, ili lažete, ili ona ima očajan ukus za frajere.

#Vaš rođak u petom kolenu

Da, potajno ćete se uvek pitati da li bi bilo incestuozno biti u vezi s njim. Redovno ćete doći do zaključka da bi, iako ste toliko daleka rodbina da zapravo i niste sigurni na koji ste način tačno u srodstvu. Ali zato ćete i dalje uživati u razgovorima s njim i zagrljajima prilikom kojih ćete uvek iznova konstatovati kako savršeno miriše.

Software:Google
Izvor: Cosmopolitan

#Nevaljali tip

On ne može biti veći stereotip nego što postoji. Znate da veza s njim nema nikakvu budućnost, da je užasan izbor za vas, ali svejedno ne uspevate da ga izbacite iz glave.

#Autoritativna figura

On je poprilično stariji od vas, ali prokleto je šarmantan. Možda je profesor na vašem faksu ili vaš šef, no sva ta moć definitivno samo doprinosi njegovom šarmu i privlačnosti. Upravo zbog svoje pozicije on je za vas zabranjeno voće, ali to ne znači da ne smete da maštate o njemu... što redovito činite.

Pročitajte i... Samo vas ova 3 koraka dele od pronalaženja PRAVE OSOBE

#Nedostižan tip 

Između vas je oduvek postojala određena hemija, ali kada ste vi bili singl, on je bio u vezi, a sad kada ste vi u vezi, on je ponovo bacio oko na vas. Onda se dogodi period da ste oboje singl, ali je on baš u tom momentu na putu oko sveta. Ah, možda u nekom drugom životu...

#Kolega s posla

Mesecima ste se trudili da se zbližite s nekim ko radi s njim... da biste se na kraju relativno zbližili i s njim i - shvatili da je frajer čista dosada. No svejedno, i dalje je melem za vaše oči.

#Seksi stranac

Upoznali ste se dok ste bili na studentskoj razmeni, ili kada je on bio na letovanju u vašoj zemlji. I on i njegov naglasak su vam bili opasno seksi, ali surova je realnost da su prokleti kilometri stali između vas.

#Tip koji nikada neće biti vaš

Mislite da je opasno seksi, ali on nažalost ne misli isto za vas. Ne zato što je to istina, nego zato što prosto niste njegov tip. Ali samo da se zna, u vašoj ste glavi vas dvoje opasno seksi par.

Pročitajte i... Trikovi za zavođenje: 4 stvari na kojima nijedan muškarac neće odoleti

#“Prijatelj”

On vam je oduvek bio najbolji prijatelj i uvek ste ga na neki način doživljavali kao brata. Sve dok niste shvatili da zapravo jako dobro izgleda, da se odlično slažete i da veza s njim uopšte ne zvuči kao luda ideja...

#Tip kog ste videli jednom u životu

Nemate pojma ko je, odakle je, niti kakav je, ali se zato još sećate njegovog osmeha, i odeće, i tog čarobnog trenutka kada ste ga ugledali i kada su vam leptirići zaplesali po stomaku. Još uvek se potajno nadate da ćete opet negde nekad naleteti na njega.

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader