Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Love & Dating

10 stvari zbog kojih će ON totalno poludeti za vama

Autor Katarina Vasiljević
Autor Katarina Vasiljević

Uz pomoć sledećih trikova on će se ludo zaljubiti u vas!

Bacili ste oko na muškarca, ali niste sigurni na koji način je najbolje da se postavite kako biste ga zadržali kraj sebe? Trikova je nekoliko, a na vama je da ih isprobate.

Muškarci se najpre zaljube u žene koje znaju da budu tajanstvene i koje ne pristaju na sve tek tako. Davanje sebe malo po malo, ko na kašičici, najpre će ga privući ka vama i zadržati ga u vašem naručju. Ipak, nekim ženama je jezik brži od pameti, pa pojedine rečenice, ali i postupci znaju da ih odbiju istog trena.

Međutim, želite li da odigrate mudro, i pre svega da ga naterate da se ludo zaljubi u vas, moraćete da poslušate sledeće savete.

# Budite svoji

Niko ne voli obmane. Naravno, svi se mi s vremena na vreme trudimo nekog da impresioniramo, ali postoji granica između pretvaranja odnosno lažnog predstavljanja i početnog dodvoravanja. Stoga ga slušajte dok govori o najdražem sportu, ali se ne pretvarajte da ste njegov zakleti obožavalac kako biste mu se svideli i kako bi vas pozvao na dejt.

Obucite ono što inače nosite, u čemu će vam biti udobno i u čemu se osećate seksi. Istaknite atribute, ali odećom koja pristaje vašem svakodnevnom stilu. Budite svoji u svakom smislu!

# Uhvatite mu pogled

Trenutak kada mu uhvatite pogled je najbitniji jer u tom momentu toliko toga možete da mu kažete bez riječi. Razigranim i zavodljivim očima možete da mu pokažete da želite da ga upoznate, a na njemu je da zagrize mamac. Pripazite pri tom da ne budete previše navalentni, ali ako ga uhvatite kako zuri u vas iskoristite to. Pogledajte ga u oči i nasmešite mu se. Definitivno će znati da ste zainteresovani, a to ga možda i ohrabri da vam priđe.

# Očarajte ga osmehom

Jedno od najmoćnijih oružja uz pomoć kojeg možete da rastopite i najtvrđeg muškarca je divan osmjeh. Stoga, kad god naletite na njega, poslužite se vašim biserima. Nema lakšeg načina da pokažete muškarcu da ste prijateljski raspoloženi, pristupačni i što je najbitnije, zainteresovani za njega.

# Budite direktni

Još uvek nemamo moć čitanja tuđih misli, ali kada se radi o muškarcu koji vam se sviđa postoje mnogi načini na koje mu možete to staviti do znanja. Javno izjavljivanje ljubavi nije jedna od opcija, ali gestovi i razni trikovi zavođenja mogu da budu i te kako moćno oružje u vašoj ljubavnoj igri. Sedite blizu njega, tokom razgovora ga nežno dotaknite i dajte mu do znanja da je različit od drugih muškaraca koji vas okružuju.

Izvor: Cosmopolitan

# Budite duhoviti

Čule ste da za muškarce ne postoji ništa bolje od devojke koja zna dobro da ih nasmije. Ovaj izuzetno efikasan način zavođenja i pridobijanja pažnje gotovo uvek za sobom povlači pozitivne rezultate. Stoga, ako imate dobar smisao za humor ne plašite se da ga upotrebite jer je upravo on svojevrsni pokazatelj inteligencije – a to je pravi mamac za muškarce.

# Pripazite da ne uđete u prijateljsku zonu

Mnoge devojke pokušavaju prvo da postanu prijateljice, a zatim ljubavnice, što je u teoriji vrlo dobra ideja, ali u praksi baš i ne. Naime, istina je da dobre veze počivaju na prijateljstvu, ali budite oprezni da ne ostanete predugo u prijateljskoj zoni. Muškarac mora da vidi da ste ženstveni i nježni, a ne samo jedan od prijatelja. Pronađite balans i postigne svoj cilj da vas pozove na sastanak.

# Neka neke stvari ostanu misterija

Stil zavođenja u kojem otkrivate sve tajne o sebi i u kojem se ponašate poput otvorene knjige neće vam doneti dobre rezultate. U razgovoru slobodno otkrijte pokoju zanimljivost o svojem životu, ali ne i sve anegdote koje su vam se dogodile dok ste se s bivšim dečkom seksali na javnom mestu. Neke stvari su isključivo za vaše uši, a njemu golicajte maštu i učinite ga malim znatiželjnim dečakom.

# Ne forsirajte razgovor

Kada razgovarate s muškarcem s kojim želite da imate nešto više od pukog prepričavanja gde ste letovali prošle godine nastojte razgovor da održite zanimljivim. Kada vam ponestane tema i nastupi neprijatna tišina pronađite dobar izgovor za oproštaj i pristojno se pozdravite. Znamo da je to zadnje što želite da napravite, ali ovo je jedan od načina koji će ga navesti da se raduje vašem sledećem susretu.

# Zabavljajte se

Ako ste napolju s grupom prijatelja koncentrišite se na njih umesto da njega konstantno pratite pogledom. Zabavljajte se kao nikada u životu, zasmejavajte svoju okolinu i na taj način ga naterate da i on poželi da bude deo nje.

# Ne budite opsesivni

Ljubav je zarazna, ali ne dopustite joj da vas pretvori u opsesivnog manijaka. Nemojte mu stalno slati poruke, zvati ga i pojavljivati se u svakom kafiću u kojem se on nalazi. To vam je siguran način da ćete ga oterati od sebe.

Izvor: nezavisne.com

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader