Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Love & Dating

Dženifer Lopez o ljubavi: 8 seksi saveta latinoameričke lepotice

Autor Spomenka Marić
Autor Spomenka Marić

Ako nekome verujemo kada su u pitanju seksepil, ljubav i strast, onda je to ona...

Slušajući pesme Dženifer Lopez shvatili smo da dosta toga o ljubavi možemo da naučimo iz njih! Zato čitajte paželjivo i učite o najbolje!

#Ljubite jagodice njegovih prstiju, a zatim poljupce krenite da širite po ostatku njegovog tijela. Kao što kaže u pesmi 'Waiting for Tonight', postanite senzualni i osetite svoje usne pod njegovim prstima.

#Budite glasni! Dženifer nas je pesmom 'Let's Get Loud' naučila kako nikada nije zdravo suzbijati  emocije i reakcije. Ako imate potrebu da vrištite -  vrištite! Susedi će već to nekako prihvatiti.

#Budite spremni i za drugu, i treću, i četvrtu rundu... Jer se baš kao ni Dženi u pesmi 'Never Satisfied', ni mi nikada ne možemo zasititi svog dragog...

Izvor: Cosmopolitan

#Oživite svoju omiljenu seksi filmsku scenu, jer kao što Jennifer u pesmi 'Waiting for Tonight' kaže, '...sex life is like a movie scene...'. E pa dakle, izaberite omiljeni film i bacite se u akciju!

#Uradite to na pravi način, u njegovom autu. Jer kada učite iz pesme 'Luh Ya Papi', znate koliko je važno biti spontan i koristite svaku priliku koja vam se ukaže.

#Maksimalno se približite jedno drugome za što intenzivnije dodire i doživljaj. Seks može biti romantičan čak i u autu, a Džen je to najbolje objasnila u pesmi 'First Love', gde pjeva o prigušenim svetlima, golim telima i koži pripijenoj uz kožu...

#Igrajte seksi igre. Kao u pjesmi 'Come Over'...

#Svaki put kada promenite pozu, promenite i sobu u kojoj vodite ljubav. U pesmi 'I Luh Ya Papi' kaže kako joj je potrebno 4 ili 5 kreveta da dovrši ono što je započela, a vi se poslužite kaučem, kuhinjom, krevetom, tepihom...

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader