Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Love & Dating

Top 5 strategija zbog kojih će bivši zažaliti što vas je izgubio

Autor mmihajlovic
Autor mmihajlovic

Mali vodič kako se ponašate i ostavite sjajan utisak ako sretnete bivšeg dečka.

Kada se konačno desi prvi susret sa bivšim dragim nakon raskida zapamtite da uvek morate igrati na kartu zrelosti, smirenosti, pristojnosti. Svojom lepotom, stavom, pojavom treba da naterate gospodina da zažali što je dozvolio sebi da vas napusti. Pitanje koje sad sebi postavljate je "A, kako da u tome uspem?". Drage naše, znamo koliko je teško glumiti ovu smirenu verziju sebe, naročito ukoliko se raskid desio skoro i vi i dalje ne možete da se pomirite sa time da je gotovo.

Zato bilo da imate novog muškarca u svom životu ili se i dalje borite sa suzama svako veče pre spavanja, postoji mnogo načina da ostavite dobar utisak kada naletite na onog koji vam je slomio srce. Mi vam otkrivamo 5 strategija:

Smehom kroz bol.

Vrlo je važno da u trenucima kada neočekivano naletite na bivšeg udahnete duboko i setite se koliko ste dobrih stvari počeli da radite otkako vas dvoje niste više zajedno: druženje sa prijateljima, treniranje, čitanje lepe knjige, pohađanje nekih časova stranih jezika... Sigurno je da postoji nešto u vašem životu što vam može izmamiti osmeh na lice, vrlo je važno da u ovom trenutku pokažete osmeh i ne mislite na ono što se desilo među vama. 

Možda se osećate povređeno, ali nikako nemojte da dozvolite da on to vidi. Učinite to zbog svih onih razloga koje ste činili za sebe otkako niste zajedno, on će na vaš osmeh ostati bez teksta.

PROČITAJTE I... Vratite zauvek bivšeg: Trikovi koji će vam pomoći da ON ponovo poludi za vama

Govorite, ali telom.

Trudite se da mislite na to kako vi želite da vas on vidi, opustite se,i kroz osmeh kažete "Hej, kako si?" budite smireni i slušajte njegove reči između redova, jer će 100% pomenuti kako izgledate drugačije, srećnije, vedrije...

Nikada ne pričajte o vašim planovima za popodne ili veče, jer ćete zvučati očajno i željni pažnje. Umesto toga, uputite tajanstveni osmeh. To će ga toliko zaitrigirati, znaće da ste nastavili dalje i da vam je sigurno bolje nego njemu.

Nemojte biti preterano radoznali.

Ako ste uzbuđeni što ga vidite, a ne želite da ostavite takav utisak, izbegavajte da priču vodite o njemu. 

Morate da znate da vaš susret sigurno neće ostati među vama, postoji bar neki prijatelj sa kojim će uz kafu pokrenuti priču: "Zamisli na koga sam naleteo danas?", a definitivno ne želite da zbog vašeg preteranog ispitivanja ostavite utisak da ste i dalje opsednuti njime.

Svet se ne vrti oko njega i trudite se da razgovorom ostavite takav utsak, pre nego da ste i dalje zainteresovani i da tražite način da se ponovo sretnete.

Izvor: Cosmopolitan

Ne zadržavajte se. Uvek imajte spreman izgovor da se žurite. 

Ok, malo ste se ispričali... Nemojte postavljati previše pitanja, niti da odgovarate na previše njegovih, vreme je da kažete da idete dalje.

"Izvini ali čekaju me, moram da žurim na ručak/večeru. Drago mi je što smo se sreli."  Šta god da kažete, obavezno pomenite da vam je drago što ste ga sreli, budite sigurni da ste ostavili utisak dostojanstvene i pristojne devojke koju je propustio.

PROČITAJTE I...Da li si stvarno prebolela bivšeg? 5 pitanja otkrivaju istinu!

Napustite kuću sa punim samopouzdanjem, svakog dana.

Ne postoji naznaka da li ćete se ikad sresti opet, zato upamtite kada napuštate kuću da trebate da budete zahvalni što ste nastavili dalje.

Kod kuće tugujte i radite sve što vam potrebno da biste se osećali bolje, sve je to neophodno za oporavak. Ali kada izađete napolje, koračajte sa ponosom, stilom i pozitivnim stavom.

Život će teći dalje i bez bivšeg, morate uložiti maksimalan trud da to što pre prihvatite i nastavite dalje. Isprobajte novu šminku, stajling, frizuru, bilo šta što će vas usrećiti i pomoći da skrenete misli sa toga da ste prekinuli. Uvek gledajte pozitivno na ljude i situacije oko sebe, radujte se tuđem uspehu na poslovnom, ljubavnom ili bilo kom drugom planu...

Nikad se ne zna, možda ćete baš zbog tog pozitivnog stava i eksperimentalnog pristupa u ovom periodu u svoj život privući nekoga ko će biti mnogo bolji za vas. Neko ko će vas naterati da potpuno zaboravite na bivšeg i briga da li ćete ikada naleteti na njega opet.

Tekst priredila: Maja Mihajlović

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader