Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Love & Dating

Sigurno niste ni pretpostavile: 10 malih stvari koje njega čine srećnim

Autor mmihajlovic
Autor mmihajlovic

Kladimo se da niste znale da sledećih spisak stvari njega čini srećnim i zadovoljnim...

Način na koji se nasmeši svaki put kada pomisli na vas

Nije važno da li ima gužvu na poslu, ili se zaglavio u saobraćaju ili mu je samo dosadno i surfuje po internetu. Ako muškarac naiđe na pravu devojku koja ga čini srećnim, neće biti važno da li ste tog trenutka prisutni kraj njega. Dovoljno je da samo pomisli na vas da mu se razvuče osmeh do ušiju. I naravno da takav osećaj obožava.

PROČITAJTE I... 7 malih dokaza da vas on iskreno voli

Kada vas nasmeje.

Muškarac voli da vidi svoju devojku srećnu, nasmejanu i zadovoljnu kraj sebe. A jedino što voli više od toga jeste da on bude izvor te sreće, čak i kada mora da se izmotava i izmišlja glupe viceve da bi je oraspoložio.

Kada ste kraj njega.

Bilo da se mazite na kauču ili čekate taksi na ulici, muškarac voli da bude u blizini devojke koju voli. To je najbolji način da se sa vama poveže fizički ali i emotivno. Teško je odoleti divnom osećaju kada devojka koju voli leži na njegovim grudima ili nasloni glavu na njegovo rame.

Kada ga češkate dok vozi.

Iako nemaju pravo objašnjenje zašto im se ovo sviđa, mnogi su potvrdili da je to najbolji osećaj na svetu.

PROČITAJTE I... Kako da sa sigurnošću da znate da li vas on voli?

Način na koji se nasmešite kada vas poljubi.

Svi znamo onaj euforični osećaj kada se poljubimo sa nekim ko nam se mnogo sviđa. Taj euforični osećaj pomešan sa raznim emocijama koje vas obuzimaju i teraju vas da poludite od sreće. Ne postoji lepša reakcija na sve ovo od osmeha koji ne skidate sa lica.

Izvor: Cosmopolitan

Kada primeti da ga gledate.

Muškarci, kao i svi ostali žude za da vam budu poželjni. Kada muškarac oseti da je sa ženom koja zaista želi da bude sa njim, u stanju je da joj pruži svu moguću pažnju i trudi se da se oseća lepo kraj njega.

Voli one stvari koje vi niste ni svesne da radite.

Možda se igrate sa kosom kad ste nervozne, možda grickate usne ili ga udarite po ramenu kad se nadurite. Šta god da je, možete opušteno da radite jer on to primećuje i obožava. A razlog tome jeste što je to jedna od mnogih stvari koje vas dele od mnogih devojaka koje je u životu upoznao. 

PROČITAJTE I... 5 stvari kojima on pokazuje da vas voli

Sa vama se oseća kao kod kuće.

Drugim rečima "Ne mora da se trudi previše ili folira" uglavnom svaka veza zahteva određeno žrtvovanje i prilagođavanje, ali nije uvek tako. Neki ljudi jednostavno mogu lako da se uklope jer poseduju slične navike. 

Voli da se savetuje sa vama.

Kada nekoga jako poštujete, cenite i njihovo mišljenje u svakom pogledu. Želite da vas posavetuje, želite da čujete njeno mišljenje o određenoj temi, kako posmatrate stvar iz vaše perspektive. Ako muškarac ne traži samo vaše mišljenje već to mišljenje prihvata i uklapa u svoje, shvatite to kao odličan znak.

Voli da se gleda sa vama.

Gledanje u oči može biti nekad čudno, ali sa njim to nije slučaj. To što je sa drugima čudno, sa njim prerasta u uzbuđujuće i lepo. Na taj način on najbolje emituje ljubav koju oseća prema vama, spreman je da vam je pruži i vi to osećate.

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader