Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Love & Dating

8 znakova da ON nije za tebe i da od vaše veze neće biti ništa

Autor Katarina Vasiljević
Autor Katarina Vasiljević

Otkrivamo 8 signala koji potvrđuju da on jednostavno nije za vas....

Suština svakog ljubavnog odnosa je da nas partner nadopunjuje i da nam pomaže da budemo najbolja verzija sebe.

Sve ostalo nije zdrava i kvalitetna veza, a ovo su znakovi po kojima ćete prepoznati jednu takvu.

1. Nije ga briga za vaše ciljeve

Uz porodicu i prijatelje, partner je osoba uz koju bi trebalo da se osećate najprijatnije, deleći svoje težnje. Bez obzira na to koliko su ti snovi ostvarivi, on bi uvek trebalo da bude vaš najveći navijač, a ne neko ko će činiti to da sumnjate u sebe.

2. Uvek ističe vaše nedostatke

Nekako uvek na dnevni red dolaze vaše mane, odnosno stvari koje vam ne idu od ruke, dok se vaše vrline ne spominju. Neprestane kritike crvena su zastavica svakog odnosa i ne, on to ne radi kako bi vam pomogao.

3. Ogorčen je zbog vaših dostignuća

Kako ističu stručnjaci za ljubavne odnose, neki muškarci jednostavno ne mogu da podnesu uspešne ili uspešnije žene, a to ne mogu ni sakriti. Je li vaš jedan takav?

4. Traži da se odreknete nečega što vam je važno

Šta god to bilo, zaključak je uvek isti: rešite ga se pre nego odustanete od svih svojih snova, porodice i prijatelja zbog njega. Tako baš nikada nećete biti srećni.

Izvor: Cosmopolitan

5. Stalno se svađate oko istih problema

Drugim rečima, oni se očigledno ne rešavaju, jer u suprotnom, ne bi ih stalno spominjali. Cilj bilo kojeg odnosa, a posebno ljubavnog, je da idete napred, i kao pojedinci i kao par, a ne korak napred pa dva nazad.

6. Ljubomoran je

Ako vas partner svako malo optužuje za flert i varanje ili se duri kada se družite s drugim ljudima, to je znak emocionalnog zlostavljanja, koje lako može dovesti i do onog fizičkog. Želite li to? Nismo ni mislili.

7. Vaši ideali i ciljevi nisu usklađeni

Kada su vaše vrednosti, bilo da je u pitanju porodica, novac, putovanja i slično u suprotnosti s njegovima, možete vrlo lako i nenamjerno izgubiti iz vida svoje snove. Ali, znamo da ni to ne želite, već da želite da ih delite s partnerom. S “onim pravim” to ćete i moći.

8. Imate problema s uživanjem u drugim područjima vašeg života

Ako je vaše nezadovoljstvo vezom počelo da se širi i na ostale sfere vašeg života, kao zdravlje i posao, imate ozbiljan problem. Ali, srećom, on se da lagano rešiti: samo treba da stavite sebe na prvo mesto i reći mu zbogom. U početku vam neće biti lako, jer je on bio vaša rutina, ali s vremenom, shvatićete koliko je to bila pametna odluka.

Izvor: index.hr

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader