Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Love & Dating

On nije stvoren za vas: 4 znaka da je bolje da vam bude samo prijatelj

Autor Katarina Vasiljević
Autor Katarina Vasiljević

Prepoznajte na vreme da pored sebe imate samo dobrog prijatelja, a ne i dečka!

Događa se i najboljim parovima - uprkos velikoj hemiji na početku, strast se kroz vreme nekako ugasila. Ne svađate se i niko nikoga nije povredio, samo se sve nekako raspalo. Ovo su znakovi da bi bilo bolje da ste samo prijatelji.

# Seks bez strasti

Niko ne očekuje da će seks biti jednako vruć kao i u prvim danima veze, ali ako vam je seks postao toliko dosadan da više jednostavno nemate potrebu za njim, možda je bolje da svako od vas pronađe nekog ko mu neće biti dosadan.

# Ne želite da budete sami

Većina parova na početku veze ceni svaki trenutak kada mogu biti sami u stanu, a nakon toga dolazi period kombinovanja- malo druženja s prijateljima, malo soliranja. Ako ni vi ni on više nemate potrebu da provodite vreme samo jedno s drugim, možda više jednostavno nema hemije.

Izvor: Cosmopolitan

# Dosadno vam je u vezi

Predvidljivost je lepa, sigurnost takođe, ali trenutak u kom oboje osetite da vam je dosadno je trenutak u kom morate dobro razmisliti da li je možda bolje biti s nekim s kim dosada nije opcija.

# Razmišljate o drugim ljudima

Sasvim je normalno tu i tamo razmišljati o kolegi s posla ili frajeru kog viđate u teretani, ali često razmišljaš o drugim ljudima i sanjarite o tome kako bi bilo lepo da ste opet slobodni, možda je vreme da budete sami i dečka pretvorte u prijatelja.

Izvor: index.hr

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader