Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Love & Dating

Nisu vam potrebne reči: Ovim postupcima mu poručujete "Volim te"

Autor Spomenka Marić
Autor Spomenka Marić

Iz sledećih postupaka on može pročitati vaša prava osećanja...

Slatka priznanja bez reči? Muškarci ih obožavaju i zato se potrudite da delima pokažate svoju ljubav i reči gotovo da vam neće biti potrebne.

Ukoliko radite sledeće stvari, verujte nam, on će ih pročitati to kao "Volim te, dragi"...

#Nakon napornog dana mu pripremite omiljeno jelo kako bi se opustio i vratio onaj neodoljivi osmeh na lice.

#Grlite ga i ljubite bez razloga i povoda već jednostavno zato što imate potrebu za njim.

#Iako ne delite isti muzički i filmski ukus nije vam teško da posvetite veče njegovim željama i zajedno odgledate nešto po njegovom izboru.

#Kada pogrešite nije vam teško da se izvinite. Svi pravimo greške, ali sposobnost da priznate kada niste u pravu i popustite svom inatu kako biste rešili problem mu govori kolika je vaša ljubav.

PROČITAJTE I... Rešite što pre: Test ljubavi koji otkriva da li vas voli

Izvor: Cosmopolitan

#Verujete mu. Danas kada smo suočini sa društvenim mrežama, izazovima i brzim tempom života nije najlakše imati potpuno poverenja u nekoga, ali vi ste pronašli svoju sigurnu u luku i on to oseća.

#Želite da ga predstavite celom svetu. On je vaš muškarac, ponosni ste na njega, obožavate ga, najprivlačniji vam je zato i želite da baš svi znaju za njega.

#Velika ste mu podrška. Bez obzira na to da li mu je potrebno da ga samo saslušate ili da ga posavetujete, on zna kome se uvek može obratiti i ko će mu iskreno reći svoje mišljenje.

#Ispunjavate njegove seksi želje. Nije vam teško da udovoljite njegovim seksualnim fantazijama jer na taj način zadovoljavate i sebe. Mada znate da vam neće ostati dužan i da će udovoljiti svakom vašem seksi prohtevu.

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader