Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Love & Dating

Pokret njegovog tela otkriva SVE: 6 sigurnih znakova da mu se sviđate

Autor Katarina Vasiljević
Autor Katarina Vasiljević

Ovakvo muško ponašanje otkriva da je ludo zaljubljen u vas! Pažljivo posmatrajte!

Ako želite da saznate da li mu se sviđate, ne treba da ga pitate ili igrati igru pogađanja. Dovoljno je da samo malo bolje obratite pažnju na njegov govor tela, koji vam može otkriti puno toga o njegovim namerama.

A ako još uvek ne znate na šta da obratite pažnju, mi vam u nastavku otkrivamo sve tajne...

# Petlja po svojoj kosi

Na taj način, muškarci često pokušavaju da sebi uliju poverenje, ali ovo ponašanje je karakteristično i za žene.

# Stavlja ruke u blizini struka

Kada muškarac drži ruke u blizinu svojih bokova - držeći ih na struku ili stavljajući u džepove - on jasno odaje pokušaj demonstriranja svoje snage. Ista ideja se izražava i kada muškarac ostavlja noge razmaknute, nakon što sedne.

# Pokušava da zauzme što je moguće više prostora

Mnoge muške životinje, kada počne borba ze osvajanje ženke, koriste tehniku "šepurenja", kada npr. razmaknu svoje perje. To čine kako bi izgledali što veće. Kada muškarac nešto slično radi u blizini žene, to je taj isti drevni instinkt.

Izvor: Cosmopolitan

# Više priča nego inače

Pripazite na trenutke kada se pojavite u njegovom vidnom polju, a on odjednom postaje pričljiviji te pomno bira reči. To je znak da želi da vas impresionira.

# Kopira vaše poze

Bacite pogled na njegove poze... Osećate li se kao da se gledate u ogledalo, odnosno kako ih on kopira? To znači da on pokušava da vas razume i da pronađe nešto zajedničko s vama, a to se podsvesno odražava na njegov govor tela.

# Uzbuđenije reakcije

Ako se sviđate muškarcu, njegov izraz lica će biti otvoren i prijateljski. Njegov pogled će biti ljubazniji te ukazivati na fasciniranost, a ako je nervozan, mogao bi se zacrveneti.

Izvor: index.hr

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader