Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Love & Dating

Neće ga sprečiti ni LJUBAV: 4 jaka razloga zbog kojih će vas napustiti

Autor Katarina Vasiljević
Autor Katarina Vasiljević

Ne zavaravajte sebe da će ljubav pobediti baš sve!

Čak i kada su zaljubljeni, postoje neke stvari koje muškarci jednostavno neće trpeti.

Želite da ga promenite

Jedno morate da shvatite: dečaci se odgajaju, a ne odrasli muškarci. On može zbog vas da promeni neke stvari, ali ako pokušavate da ga promenite u celosti, to nikada ne završava dobro. Kao prvo, s pravom će se pitati u šta ste se onda zaljubili, a kao drugo, počeće da se oseća kako nije dovoljno dobar za vas. S vremenom, to će početi toliko da mu smeta da će krenuti u potragu za ženom koja će ga prihvatiti onakvim kakav jeste.

Stalno nešto prigovarate

Naravno da imate pravo da mu prigovorite ako nije učinio nešto što je obećao da će. Ili kada vas povredi i generalno učini nešto što smatrate uvredljivim za sebe. Ali neprestane prigovore muškarci će shvatiti kao oblik omalovažavanja pa će s vremenom postati pasivno-agresivni, što nije preduslov za zdravu vezu.

Izvor: Cosmopolitan

Mora da vas moli za seks

Možda će to učiniti nekoliko puta, a onda će jednostavno odustati pa će seks i sreću potražiti negde drugde. Seks je važan deo njegovog života, a ako njegova partnerka ne želi da učestvuje u njemu, to će ga zasigurno odbiti.

Stalno ga upoređujete s drugima/bivšima

Priznali vam oni to ili ne, niko ne voli kada ga upoređuju s drugima. Posebno to ne voli muškarac kojeg partnerka neprestano upoređuje s bivšim partnerima. Iako je svestan da imate ljubavnu prošlost, to je poslednja stvar o kojoj on želi da misli i sluša, a ovakvim poređenjima nabijate mu je na nos. On želi da zna da vam je on sada najvažniji i da sve stvari radi najbolje, tj. bolje od drugih.

Izvor: index.hr

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader