Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Love & Dating

12 dobrih razloga zašto je seks bolji kada ste zaljubljeni

Autor mbulatovic
Autor mbulatovic

Ljubav i seks jesu savršena kombinacija!

#Doggy stajl više nije neprijatan

Nije da ne želi da vas gleda u oči, naprotiv, on se u njih zaljubio, ali zna da seks u dogi pozi predstavlja uživanje i za vas i za njega.

#Pogledi

Kontakt očima za vreme misionarske poze neće buditi u vama neprijatan osećaj, staviše, pogled pravo u oči sad je postao sinonim za romantiku.

#Zna šta volite

On zna šta tačno volite jer se istinski potrudio da nauči šta vas uzbuđuje i zato je njegova uža specijalnost da vas dovede do ludila.

#Eksperimentisanje postaje zabavno

Toliko se dobro poznajete da neuspeh prilikom eksperimentisanja u seksu postaje šaljiva anegdota kojoj ćete se zajedno smejati.

#Brzinski seks

Ne brine vas više činjenica da vas možda neće pozvati. Sada znate da će seks na brzinu biti, možda kratak ali veličanstven.

#Vaša nesigurnost je nestala

Svi smo iskusili tu početnu nesigurnost, da li će mu se svideti naše telo, da li smo dovoljno seksi. Sada je taj osećaj nesigurnosti potpuno nesatao jer on tačno zna kako da se osećate kao Viktorijin Anđeo.

via GIPHY

#Predigra

Za pravo uzbuđenje tačno zna šta treba da vam šapne na uvo, i to je, bukvalno, dovoljno za predigru.

#Iskrenost i opuštenost

Sada možete slodobno da kažete šta vam se sviđa a šta ne dok vodite ljudite bez straha da će vas ostaviti, čak će i produbiti vašu vezu.

#Ispunjavanje seksualne fantazije

Igranje uloga i seksualne fantazije su tu da začine vaš seksualni život. Međutim, nekima jednostavno to nije fazon, ali zbog vas će se potruditi da i on uđe u zadatu ulogu. 

#Raspoloženje

Šta je uzbuđujuće: nežniji i sporiji seks jer ste tužni ili strastven i grub seks jer ste ljuti? Raspoloženje utiče na vaš seks koji je definitivno mnogo intenzivniji kada vam je stalo jedno do drugog.

#Ne tera vas da radite ono što ne volite

Niste sigurni za neku pozu i ne želite da vodite ljubav tako? Nikakav problem! On vas neće terati na to jer zna da nećete uživati u tome, a za savršen seks potrebno je uživanje sa obe strane,

#Dovoljan vam je jedan strastven poljubac ili...

Ponekad vam i nije potrebno da se skinete. Jedan strastven poljubac i zagrljaj zadovoljiće vas isto kao i seks. A ako vam je potreban orgazam, zadovoljiće vas oralno bez ikakvog pritiska i pravila da vi njemu morate da uzvratite.

Priredila: Milana Bulatović 

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader