Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Love & Dating

Ovo je gore od prevare: 3 stvari koje radite i uništavate svoju vezu

Autor Katarina Vasiljević
Autor Katarina Vasiljević

Ako ne želite da ostanete bez dečka, nemojte da radite ove stvari...

Kad je u pitanju prevara, različiti ljudi imaju različite teorije.

Neki tvrde da poljubac u pijanstvu nije prevara jer nije bilo seksa, neki najobičniji flert smatraju veleizdajom… Sto ljudi, sto ćudi. Ali, postoje i stvari koje definitivno nisu klasična prevara, ali svejedno ulaze u kategoriju izdaje partnera – to su one stvari koje ne želiš da neko uradi tebi.

# Pričanje o problemima u vezi s kolegom s posla

Jedno je pričati o tome s drugaricama, ali ako o problemima koje imaš s dečkom pričaš sa kolegom s posla suprotnog pola, to je već nešto sasvim drugo. Da li bi tebi bilo prijatno da znaš da tvoj dečko isto radi s kolegicom? Verovatno ne bi.

Izvor: Cosmopolitan

# Naklonost prema drugom muškarcu na Fejsbuku

Tehnički, to čak nije ni flert, ali ako na tvom Fejsbuku postoji muškarac kojem na dnevnoj bazi “lajkuješ” i komentarišeš stvari, opet razmisli kako bi se osećala da isto radi tvoj dečko. O inboksu da ne pričamo.

# Učestala komunikacija s bivšim

Ne govorimo o onom bivšem iz osnovne škole s kojim se danas čuješ – govorimo o frajeru koji je donedavno bio sastavni deo tvoje spavaće sobe, a kojeg kriješ od sadašnjeg dečka. Da se tvoj dečko učestalo čuje s bivšom ribom, verovatno bi bila povređena, zar ne?

Izvor: index.hr

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader