Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Love & Dating

Iako ga volite, tu nema sreće: 10 znakova da je vreme da raskinete sa njim

Autor Vvasiljevic
Autor Vvasiljevic

Stavite tačku i okrenite novi list!

Nekada je nemoguće završiti vezu iako smo prilično sigurni da je istoj došao kraj. Ljubav se u jednom periodu može pretvoriti u sažaljenje i tako nas navesti da ostanemo u nesrećnom odnosu.

Kako onda znati da je vreme za raskid? Upravo u tome, pomoći će vam sledeća lista...

Očekujete promenu kod partnera

Bilo da je promena u vezi sa njegovim izgovorima, selidbom ili brakom, vi se nalazite u konstantnom čekanju koje vašu vezu ne vodi nikuda. Ili se odlučite na kompromis ili raskinite.

Ne rešavate probleme

Koliko god da su sitni, čini se da su problemi i nesuglasice u odnosu sa partnerom postali nerešivi. Ukoliko je ono što ste ranije lako opraštali i neretko zaboravljali, sada ključna tema vaših rasprava, jasno vam je da nešto ne štima u vašem odnosu.

Samo vas seks održava u kontaktu / Seks je postao misaona imenica

Koji god da je vaš slučaj, ne zvuči baš idealno zar ne? Zdrava veza bi trebalo da bude izgrađena na višem nivou od samo fizičkom, ali da uključuje i dovoljnu dozu istog.

Nesrećni ste

Da, moguće je voleti nekog, ali se ne osećati prijatno u vezi sa njim. Iz tog razloga, nema poente gubiti svoje dragoceno vreme sa nekim ko vas ne čini srećnom. Pronađite osobu koja zaslužuje vašu energiju i vreme.

Upuštate se u razmišljanja o single životu ili drugom partneru

Vaše fantazije su vam dovoljan znak! Maštanje o partneru koju je ljubazniji, emotivniji ili otvoreniji u komunikaciji sa vama govori vam o svemu što vam fali u odnosu sa trenutnim muškarcem.

Na sledećoj strani nastavak.

Izvor: Cosmopolitan

Ne dobijate ono što ste zaslužile

Nikada ne prihvatajte manje od onoga sto vam pripada! Ne dozvolite sebi da budete jedina osoba koja se trudi da veza uspe.

Trpite nasilje

Fizičko nasilje nije jedini oblik zlostavljanja od strane druge osobe. Maltretiranje na emotivnom, odnosno psihičkom niovu se takođe računa i sve je učestalije. Uvrede, ponižavanje, kao i manipulacija jasni su pokazatelji da vama više nije mesto u toj vezi.

Vaša veza ne napreduje iz vama nepoznatog razloga

Ukoliko ste primetili da vaš partner ne vidi budućnost sa vama, iz kog razlog vi i dalje gradite istu sa njim?

Pauze i raskidi vam nisu nepoznati

Uzaludni su pokušaji poboljašnja nečeg što odavno ne valja! 

 Čitate ovo jer ste sigurne da vaša veza treba da se okonča...

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader