Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Love & Dating

KAKO DA GA NATERATE DA JURI ZA VAMA: 5 trikova da poludi za vama

Autor Katarina Vasiljević
Autor Katarina Vasiljević

Jedini način da naterate muškarce da jure za vama je da poslušate sledeće savete....

Šta je bilo bilo je. Prošlost ne može da se promeni. Prihvatite svoje greške i ponosno dignte glavu. Stupite u jedan sasvim nov period života u kom nećete ponavljati stare greške. Postanite jedna nova i jača verzija sebe, verzija za kojom jure muškarci i za čiju naklonost se lome.

To što ste žena, ne znači da i u vama ne čuči lovac. Međutim, uzdržite se. Čak iako vam je lov slađi od ulova, navedite ga da on juri za vama, tj. da misli da je on u lovu na vas. Bacite mu mamac i gledaj kako upada u vašu zamku. Muškarac voli kada žena pokaže interesovanje. Međutim, pokazivanje interesovanja nije isto što i jurenje za muškarcem. Pokazivanje interesovanja je suptilan znak vaše zainteresovanosti. To može biti neki pogled, pokret, ili reč, ali je uvek nešto suptilno, nedorečeno, misteriozno.

GLUMI PRIJATELJA, A UMIRE ZA TOBOM: 8 ZNAKOVA DA ON ŽELI NEŠTO VIŠE

Ovo su neke od sitnica koje uvek morate da imate na umu:

# Privlačnost na prvi pogled

Izgled nije najbitniji, ali ako muškarac u startu nije fizički privučen vama, nikad istinski neće ni biti, pa se samim tim nikada ni neće boriti za vašu pažnju. Naučite da prepoznate one muškarce koje svojom pojavom uzbuđujete. Ne gubite vreme na ostale.

KAKO DA OD "PRIJATELJA S POVLASTICAMA" POSTANETE ZALJUBLJENI PAR

Privlačnost na prvi pogled je dobar znak. Ako nje nema, možete pričati o svemu, možete čak imati i vezu sa tim čovekom, ili samo seks, ali nikada mu nećete prodreti u dušu.

Na sledećoj strani pročitajte još 3 veoma bitna saveta...

Izvor: Cosmopolitan

# Koristite svoj šarm

Jedini način da naterate muškarce da jure za vama je da im bacite udicu u obliku svog prirodnog ženskog šarma i ostavite njima da odrade teži deo posla. To znači da treba da budete nasmejane, da zračite srećom, da budete razigrane, smele, zavodljive, koketne, nestašne, otvorene za njegovo udvaranje… iznad svega treba da budete svoja i slobodna.

# On mora malo da se pomuči

Tanka je linija između foliranja (protiv kojeg smo u svakom slučaju) i igre zavođenja. Ne treba da se pretvarate da ste nešto što niste, ali morate mu staviti do znanja da se vaš svet ne vrti oko njega i da u svom životu imate mnogo drugih stvari kojima se bavite i koje vas ispunjavaju, pored svakodnevnih obaveza, koje takođe zahtevaju vreme. Dopustite mu da on nađe sam svoj put do vašeg srca. Ne utabavajte staze umesto njega.

# On ne sme da zna da vas već ima

Ljudi žele ono što je retko i dragoceno, ono što se ne može lako imati. Zato ne dozvoli da on shvati ko tu koga lovi. Ne budi nametljivi, nestrpljivi, ne pecajte njegove komplimente i ne tražite pažnju. Ključ je u umerenosti i odmerenosti. Kad osetite da vas emocije preplavljuju, zaustavite samu sebe i ne dozvolite da se udaljite od razuma. Malu vatru možete iskoristiti, a velika jede sve pred sobom. Ne dopustite sebi da padnete u vatru pre nego što on bude pečen.

I za kraj: Nikad ne gradite svoju vrednost na onome što drugi misle o vama. Ne dozvolite da vaša vrednost zavisi od toga kome se i koliko dopadate. Pogotovo muškarcima nikad ne otkrivajte (ni delima ni rečima) u kojoj meri vaše raspoloženje zavisi od njihovog pogleda ili znaka pažnje. Budite iznad toga. Ako već ne umete da zauzdate svoje emocije, nauči da ne nosite srce na dlanu.

Izvor: besnopile.rs

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader