Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Love & Dating

OVAKO GA NEĆETE OSVOJITI PONOVO: 5 stvari zbog kojih vam se neće vratiti

Autor Spomenka Marić
Autor Spomenka Marić

Ovako vas nikada neće poželeti ponovo.

Nekim devojkama je nakon raskida jedini cilj da ponovo osvoje svog bivšeg dečka i priznaćete da smo se svi našli bar jednom u toj situaciji. 

Ukoliko ste zaista posle svega zaključili da je on vaša srećna zvezda i jedina prava ljubav, u nastavku upozoravamo na stvari koje NIKAKO ne smeti uraditi ako ga želite nazad,

Ostati u kontaktu

Prvo i osnovno - Ako želite da shvati koliko mu nedostajate, morate mu stvarno nedostajati. Stalnim javljanjem i porukama mu ne dopuštate da shvati koliko mu fali vaše prisustvo.

Moliti za šansu

Trenutak u kojem molite za samo još jednu šansu je trenutak u kojem postaje sasvim jasno da je nikada nećete dobiti.

Predložiti seks

Da budemo iskreni, velika je verovatnoća da će pristati ako nema nikog novog, ali predlog neobaveznog seksa će samo pogoršati situaciju. Verovatno ćete se ponadati da je počelo da se sve vraća po starom, a zapravo ste spustile sebe na najniže grane.

Na sledećoj strani nastavak...

Izvor: Foto: Thinkstock

Vređate ga

Ako već ne želi da bude sa vama, onda mu možete reći sve to ste ikada zadržavali u sebo? Da, slobodno, ako želite d zatvorite sebi sva moguća vrata za pomirenje. Jednom kada pokažete svoje pravo lice teško je da će hteti bilo šta dalje sa vama. 

UČITE OD NJIH: POZNATE DAME KOJE SU BIVŠE ZAMENILE MNOGO BOLJIM FRAJERIMA

Pokazujete koliko ste nesrećne

Neke devojke su ubeđene da je dobitni recept za novu šansu, ako pokaže svom bivšem dragom koliko su zapravo nesrećne bez njega. Ukoliko zaista želite da vas on ponovo poželi, potrudite se da budete moćna devojka koju svako želi i koja nikada nikoga neće moliti za malo ljubavi i pažnje.

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader