Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Love & Dating

POZNATI SU VAM SIGURNO: 3 vrste raskida koje treba da preživite

Autor Katarina Vasiljević
Autor Katarina Vasiljević

Na putu do Pravog sa ovim raskidima ćete se upoznati...

Svaki raskid je težak, ali nisu svi bolni iz istog razloge. Nekad je teško reći zbogom muškarcu svog života, a nekad - vrhunskom seksu!

1. "Zbogom ljubavi mog života!"  vrsta raskida.

Bili ste sigurni da je to TO. Već ste sanjarili o sebi u venčanici, kućici u cveću i deci oko nje. On je bio sve ono što želite od frajera, totalni 3 u 1 (dečko s kim se mogli da pričate o sebi, ćitite i vodite ljubav). U totalnom ste šoku zbog raskida i već danima ne prestajete da plačete.

VREME OPORAVKA: Žao nam je što vas moramo dodatno šokirati ali vaša postljubavna agonija bi mogla da se  rastegne na nekoliko meseci.

Na sledećoj strani pročitajte koje još dve vrste raskida treba da preživite...

Izvor: Cosmopolitan

2. "Zbogom seksu mog života!" vrsta raskida.

Postoji seks. Postoji dobar seks. I postoji seks s Njim. Višesatno nezaboravno iskustvo koje ste poslednjih meseci ponavljali svaki vikend. Bili su to maratoni vođenja ljubavi. Okej, budimo iskreni, maratoni dobrog seksa. Znali ste da nije za vas čim ste se upoznati, suviše je ruralan i "neispoliran" tip za vaš ukus. Ali u krevetu su se te njegove mane nekim čudom pretvarale u vrline.

VREME OPORAVKA: Nedelju, dve. Ali računajte na to da ćete još dugo imati "wet dreams" s njim u glavnoj ulozi.

3. "Zbogom provodu mog života" vrsta raskida.

Ruku na srce, ni mentalno ni fizički nije bas vaš previše palio. Ali taj frajer je znao kako se devojka tretira i svaki je izlazak s njim bio praznik za oko, uho i nepce! Nema dobrog restorana u gradu koji niste obišli, super koncerta na kojem niste bili ni cool festivala koji niste posetili. Za njim više žalite kao za dobrim i zabavnim drugom nego za partnerom.

VREME OPORAVKA: Dok ne naleti drugi. To može biti već sutra, a možda i potraje.

Izvor: cosmopolitan.hr

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader