Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Love & Dating

Devojke, ovako ga osvojite: Osobine koje TOPE svakog muškarca

Autor Spomenka Marić
Autor Spomenka Marić

Proverite koliko imate sa spiska...

Pitali smo frajere šta po njihovom skromnom mišljenju treba idealna devojka da poseduje i oni su nam detaljno odgovorili

Ona je nezavisna

Nezavisnost je ključ srećne i zdrave veze. Ako ima život izvan vašeg, to će i te kako ceniti i upravo će to držati đar u vašem odnosu. Devojka koja ne dozvoli da njen dečko bude ceo njen život, koja ima i hobi, posao, društvo, ima i najviše šansi da je izabranik poželi za ceo život.

Ona je inteligentna

Muškarci vole devojke s kojima su na istom intelektualnom nivou. Osim toga, dobro je da imate o nečemu da razgovarate kada prestanu seksi akcije i poljupci.

Ona je seksualna

Savršena devojka mora da bude i seksualno kompatibilna sa svojim partnerom. Momci tvrde da postoji veliki problem ako on voli S&M, a ona ne može podneti ni lagano lupanje po guzi. Ta veza neće opstati osim ako ste oboje spremni na opasne kompromise. Naravno, to ne znači da odmah morate biti na istom kad je u pitanju seks - to samo znači da će on od prave devojke očekivati da prilagođavanje i učenje jedno od drugog bude iskustvo, a ne prepreka.

Privlači ga

Da, znamo, ovo je očito, ali takođe i vrlo važno. Prava devojka neće samo hteti da izgleda super za njega, već i za sebe. On želi devojku koju će sa ponosom da predstavi svima i da je želi u svakom trenutku.

Poštuje vas

Baš kao i on nju, prava će žena umeti da poštuje svog partnera. To znači da joj nije problem da ga sasluša, čak i usred velike svađe. Super devojka će znati koje su stvari namenjene javnosti, a koje nisu. Ona će se potruditi da vidi i njegovu stranu priče i nikad ga neće naterati da se oseća manje vrednim. 

Na sledećoj strani nastavak...

Izvor: Foto: Profimedia

Pušta svog dragog da bude muškarac

Nijedan muškarac ne želi da biti s devojkom koja ga tera da za doručak jede žitaricei odustane od igranja pokera s prijateljima. Bez obzira na to koliko je to dobro ili loše za njega, muškarqc ipak želi da ostane dosledan sebi i svojim muškim navijama. Devojke moraju da budu svesne da su muškarci i žene različiti. Ona mora da zna su muškarci i žene različiti, pa tako i njihove navike. Zato on nju neće sprečiti da ode u šoping , a ona ga neće terati da otkaže druženje s društvom.

Ona ne zanoveta bez dobrog razloga

Još nismo upoznali frajera koji je pristao da promeni sebe ili svoje navike samo zato mu devojka prigovara. Prava devojka to zna i svoje bitke bira pažljivo. Ona zna kad sme da prigovori, a kad jednostavno mora da pusti. 

Slaže se s prijateljima i porodicom

Prava devojka će potruditi da ostavi dobar utisak na ljude koji su najbliži njenom izabraniku. Ona će se i te kako potruditi da shvati čudan smisao za humor njegovog brata i uvek učiniti sve što može ako treba da pomogne njegovim roditeljima. Ona zna koliko su  ti ljudi važni njemu i nikad, baš nikad dovesti svog dragog u situaciju da birate između njih i nje.

Ona voli

Svaki muškarac, bolje reći svaka jedinka teži da pronađe osobu koja će ga istinski voleti.  Ne maštaju samo žene o pravoj ljubavi i pravoj osobi. Ista situacija je i sa momcima, jednostavno oni žele pored sebe devojka koja će ih voleti uprkos njihovim manama i koja se neće truditi da ga promeni.

Devojka zbog koje će poželeti da bude bolji

Svaki muškarac koji ima savršenu devojku ili ženu reći će vam da ga baš ona tera da bude bolja osoba. Ona ništa ne mora reći ili učiniti – to je jednostavno tako. Devojka zbog koje žele da naprduju na svim poljima i zbog koje se osećaju bolje je ona PRAVA.

Prilagođeno sa sajta Cosmopolitan.hr

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader