Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Love & Dating

SVE ŠTO STE DO SAD MISLILE NE VAŽI: 3 najveće zablude o prevari

Autor Katarina Vasiljević
Autor Katarina Vasiljević

Ako ste pomislili da muškarci češće varaju, U VELIKOJ STE ZABLUDI!

Kada pomislite na prevaru, najčešće ćete pomisliti na muškarca koji je prevario svoju devojku, verenicu ili ženu - to je nešto što u filmovima viđamo mnogo češće, a obrnute su situacije i dalje nešto neuobičajenije. Upravo to je jedna od mnogih zabluda koje se vežu za prevaru.

# Muškarci to rade češće

Istraživanja pokazuju da u današnje vreme žene varaju gotovo jednako često kao i muškarci - u današnje vreme, za razliku od pre 20-ak ili 30-ak godina, žene na poslu provode isto vremena kao i muškarci, isto putuju, upoznaju istu količinu novih ljudi, a upravo se u takvim situacijama najčešće otvaraju prilike za prevaru.

Na sledećoj strani pročitajte koje su to još najveće zablude o prevari...

Izvor: Cosmopolitan

# Muškarci to rade zbog seksa, žene iz emotivnih razloga

Istina je da muškarci ulaze u afere zbog seksa, ali sasvim je netačno da je to svojstveno samo muškarcima. Žene to takođe rade zbog seksa, kao što i određeni muškarci to rade iz emotivnih razloga. Motivi nisu svojstveni samo jednom polu, i žene i muškarci imaju iste nagone, bilo da su seksualne, ili emotivne prirode.

# Ko jednom prevari, uvek će varati

Prevara se događa zbog brojnih razloga, ali netačno je da se osoba koja je jednom varala ne može promeniti i postati sasvim monogamna. Definitivno treba više raditi na tome da se ne vrati na stare navike, ali ljudi se mogu promeniti ako im je dovoljno stalo.

Izvor: index.hr

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader