Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Love & Dating

SVE DEVOJKE ĆE SE SLOŽITI: 15 stvari koje bi muškarci trebalo što pre da usvoje!

Autor kmisic
Autor kmisic

Devojke, ipak, padaju na lepe manire.

Koliko god muškarci mislili da su žene komplikovane zapravo stvari koje ih mogu odbiti ili privući mogu biti prilično jednostavne. Ne postoji tačan recept za osvajanje žena, ali postoje stvari koje bismo mi žene volele da muškarci znaju jer bi nam tako svima život bio lakši.

Predlažemo vam da budete iskrene prema svom partneru i otvoreno mu stavite do znanja šta želite, a šta ne. Evo jednog spiska stvari koje bi muškarci trebalo da znaju o ženama, pa za početak možete i ovo da mu forvardujete.

Nije frendzone nego nam se jednostavno ne dopadate.

Ozbiljno, šta je čudno u tome imati ženu kao prijatelja? Zbog čega muškarci smatraju da je toliko strašno biti odbijen od strane žene? Odbijanje je deo života, a na kraju krajeva, vrlo je lepo imati pored sebe ženskog prijatelja u trenucima kada prolazite kroz slične stvari sa devojkama. Mi bismo zaista volele da muškarci nauče da krenu dalje i prestanu da kukaju oko toga kako "život nije fer" prema njima. Budite muškarci!

Ako uporno govorimo da ste dobar momak, verovatno to niste.

Zaista nema potrebe da nas ubeđujete u ovakve stvari. Mnoge žene se već na samom početku muvanja dobro raspitaju o svojim udvaračima, prelistaju njegove društvene mreže i nakon konačnog preseka stanja, odlično znaju u šta se upuštaju i zbog čega. Uostalom, biti dobar momak znači, pre svega, da ste muškarac koji ume da poštuje ženu, bude kulturan i pristojan. To možemo videti već na prvom sastanku kada pogledamo kako se, naprimer, obraćate konobaru. Dakle, manje priče, momci, više rada.

U većini slučajeva, mi smo vrlo slične muškarcima.

Svako ima svoje hobije, osećanja i ciljeve. Imamo potpuno iste vrste emocija u sebi. Muškarci moraju da nauče da su žene bića koja pokušavaju da se probijaju kroz život na potpuno isti način kao i svi ostali.

Kod sastanaka na slepo, žene strahuju da ne budu napadnute ili ubijene. Najveći strah muškaraca je da na sastanak ne dođe devojka sa viškom kilograma.

Drugim rečima, postoji mnogo strepnji sa kojima se žena suočava pred sastanak ovog tipa. Zbog toga, ako ona ne želi da uđe u vaš automobil ili odbije prevoz do kuće, nemojte biti uporni i navaljivati. U većini slučajeva, zbog ovakvih strahova, žene se često ne upuštaju u seksualne avanture na prvom sastanku, već se odlučuju da sačekaju makar drugi.

Šovinističke šale na račun žena nisu ni najmanje smešne. I da, mnogo govore o vama.

Ovakav tip seksističkih komentara zaista može da učini da postanete manje muškarac u ženskim očima. Ne postoji nijedan razlog zbog koga bi jedna žena trebalo da toleriše to.

Radije bismo bile sa muškarcem prosečnog izgleda koji vodi računa o sebi nego sa prelepim muškarcem koji se ne tušira ili barem jednom nedeljno bavi nekim sportom.

Muškarci često pored sebe žele žene savršenog sfizičkog izgleda. Bitno im je da ona ima lepu kosu, negovane nokte i lepu figuru. Zbog čega muškarci misle da žene ne žele pored sebe isto to? Uredni muškarci su nešto na šta žene posebno padaju. Redovno tuširanje i češljanje, i već se odradili polovinu posla.

Naučite šta je feminizam pre nego što počnete da ga komentarišete.

Feminizam znači jednakost među polovima. Prestanite da shvatate feminizam kao napad na muškarce. Sve što žene žele jeste zaštita od napada, uvreda i polne diskriminacije. Reći za neku ženu da je feministkinja sa namerom da je time uvredite je tako prošli vek.

Pročitajte preostalih 8 saveta na sledećoj strani...

Software:Google
Izvor: Cosmopolitan

Žene se zaista ne pale na fotografije vašeg penisa.

Ovo je situacija u kojoj se našla većina žena. Digitalna tehnologijo, tebi hvala, ali ovakve stvari zaista moraju da prestanu da se dešavaju. Ozbiljno, prestanite.

Žene biraju odeću koja će impresionirati druge žene, a ne muškarce.

Ovo nije činjenica koja je dokazana, ali uglavnom ona jeste istinita. Žene se ne oblače kako bi udovoljile muškarcu ili ga privukle. One se oblače onako kako one žele, a najviše im prijaju komplimenti drugih žena. Prestanite da posmatrate kratke suknje kao poziv na nešto više. Jednostavno, ona je tog dana želela da nosi kratku suknju i to nema nikakve veze sa vama.

Da, možemo da imamo muškarca kao prijatelja i da među nama nema seksualne tenzije.

Iznenađenje! Baš kao što muškarci mogu biti prijatelji sa ženama, a da ih ne posmatraju kao seksualna bića, tako i žene mogu biti prijateljice muškarcima. Neverovatno, zar ne?

Ne spusti se svakoj ženi vilica do poda pri pogledu na vaše snažne mišiće

Šokirali biste se koliko velki broj žena uopšte ne pada na ovakve stvari. Verujte nam kada vam kažemo, te pločice neće naterati ženu u krevet brže nego što vi mislite.

Razlog zbog koga su žene nekada previše fine u svom odbijanju može biti strah da ćete u nekom trenutku odlepiti i početi da ih uhodite.

Ovo se desilo barem jednoj ženi koju poznajete. Zapravo, desilo se svakoj ženi nekada. To je jedan od razloga zbog koga žensko odbijanje često može biti previše nežno i suptilno, a muškarce može ostaviti zbunjenima.

Arogancija nije seksi.

Mnogi muškarci, posebno oni koji važe za zavodnike, vole da prave od ovoga veliku stvar. Arogantan muškarac za žene je često signal da bi trebalo da potraže za sebe nešto drugačije.

Prestanite da predpostavljate da su sve žene zainteresovane za vaš novac, da žele da se udaju za vas i rode vam decu.

Ne pale se sve žene na ovakve stvari. Zapravo, većina uošte ne razmišlja o tome. Žene danas žele da budu uspešne u svojoj karijeri i ne osećaju se lepo onda kada zavise od muškarca. Čak 20% žena uošte ne želi decu, pa slobodno možete prestati sa nagađanjima.

Ukoliko od vas čujemo rečenicu: "Sve žene su iste", pomislićemo da imate ozbiljan problem.

Ne, stvarno, da imate baš ozbiljan problem.

Priredila: Mišić Kristina

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader