Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Love & Dating

UPUSTVO ZA MUVANJE: Trik za muvanje koji će svakog muškarca oboriti sa nogu

Autor Katarina Vasiljević
Autor Katarina Vasiljević

Pa da krenemo...

Sigurno već znate za suptilnu igru pogleda kojom razoružavaš svakog muškarca koji vam se dopadne. Sada imamo za vas nešto sasvim drugačije…

Kada ugledate frajera koji vam se dopada, jednostavno mu priđite i stavite mu do znanja koliko je fantastičan. Znamo da zvuči kao potpuno pogrešan pristup, ali sačekajte da vidite u čemu je fora, piše portal besnopile.rs.

Ova tehnika nije za nestrpljive i one koji sve žele odmah i sad. Ona je za devojke koje tačno znaju šta rade i zašto rade. Za devojke koje ne sede kraj telefona i čekaju da ih muškarac pozove, za one kojima se čitav svet ne vrti oko muškaraca. Ovo nije za one koje jure ljubav, već za one kojima ljubav uvek sama dolazi. Hm, pa dobro ne baš sama od sebe, ali tako definitivno izgleda sa strane.

Nije poenta da on shvati da vam se dopada, već da se oseti dobro u pogledu samog sebe.

Stavite mu do znanja da je poseban, pohvalite ga zbog nečega što je uradio, rekao, ili zbog toga što je naprosto takav kakav jeste. Ne bacajte mu se oko vrata, ne spopadajte ga i ne pokušavajte da ga zavedete seksi atributima. Priđite mu sigurnim korakom, bez stidljivosti, normalno kao da se obraćate starom prijatelju. Dodirnite ga lako poput vetra. Stavite mu do znanja da vidite njegovu dušu, njegovu unutrašnju lepotu. Zatim nestanite – idite svojim putem i ne osvrćite se. Njegova trenutna reakcija na vaš postupak i reči nije bitna. Bitno je ono što dolazi posle, ono što će ovakav potez izazvati u njegovoj psihi sledeći put kada vas bude sreo negde u gradu, u klubu, kafiću…

Nastavak na sledećoj strani...

Izvor: Cosmopolitan

Svako od nas je pomalo narcis i svako voli da njegova posebnost i jedinstvenost dobije potvrdu. Možda će vas u datom trenutku samo belo pogledati, samo se kiselo i zbunjeno osmehnuti, ili sve vedro prihvatiti. To uopšte nije bitno. Jedna sigurna stvar je da će vas zapamtiti po tih par sekundi u kojima se osećate kao najveći car.

Ova igra je poput one sa skrivanjem pogleda, jer mu ne stavljate jasno do znanja da vam se sviđa, ničim ga ne opterećujete, a ipak ga navodite da razmišlja o vama.

Ono što će se neminovno desiti kada vas ponovo negde bude ugledao je da pomisli: “Hej, pa evo je ona fantastična devojka!” i sam će vam prići. Zašto si ti toliko fantastična? Zato što je za vaš lik i pojavu vezao fantastično osećanje koje je doživeo. I zato što vas je opet pronašao. Pomazili ste njegov ego i nestali. Stavili ste mu do znanja da je predivan bez želje da od toga imate nešto, već samo eto tako… Ostavili ste ga u blagoj misteriji.

Dobili ste ga i pre nego što vas je upoznao. Smuvali ste ga i pre nego što je muvanje počelo. Najveća je verovatnoća da ćete razmeniti kontakte i nastaviti da se viđate. Samo lagano i postepeno. Čekali ste toliko da upadne u vašu malu zamku, sigurno imate strpljenja da se igrate još malo… dok skroz ne postane opčinjen vama i zavistan od tog osećaja koji mu pružate.

foto: Shutterstock.rs

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader