Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Love & Dating

PAŽLJIVO POSMATRAJTE: Ovako se ponaša muškarac koji želi nešto ozbiljnije

Autor Spomenka Marić
Autor Spomenka Marić

Da li je to napokon to?

Iskreniji je s vama i udobnije mu je u vašoj blizini

Imate poverenja jedno u drugo i sada dovoljno poznajete da znate što smete, a šta ne. Sve to omogućava vam da se osećate prijatno, kada ste zajedno, bez ikakve napetosti, a čak i kada ste u tišini, osećate se dobro.

PROČITAJTE I... OVO IH OTKRIVA: 5 STVARI KOJE MUŠKARCI RADE KADA SU STVARNO ZALJUBLJENI

 Vaši razgovori idu puno dalje od svakodnevnih tema, kao što su kako ste proveli dan, što ste radili ili jeli za ručak. Nije mu više problem da raspravlja s vama o stvarima, o kojima ne razgovara s drugim ljudima. Ozbiljan muškarac nema problem da razgovara sa ženom o viziji svog života, ciljevima i izazovima. On je voljan da to podeli s njom i pokaže ranjivost, bez straha da to nije ponašanje mačo muškarca.

Nastavak na sledećoj strani...

Izvor: Cosmopolitan

Brine o vašim interesima i ambicijama

Muškarac koji obraća pažnju na vaše ciljeve u životu, muškarac je koji se želi zadržati u njemu i pomoći će vam da ih ostvarite. Vaša budućnost je važna za njega, ali pritom pazite na to da njegova dela budu glasnija od reči.

Uključuje vas u donošenje važnih odluka

Pre nego što donese odluku, budite sigurni kako će vas pitati za mišljenje, jer mu je ono važno, baš kao što ste mu to i vi.

Više ne igra "igrice"

Pritom mislimo na one umne, poput onih kada pročita poruku pa ne odgovori odmah ili ne odgovori na poruku pitanjem, ne vrati poziv, dva dana se ne javi i slično, i koje vam ne dopuštaju da imate autentični odnos s drugim ljudima.

Izvor: Index Rouge

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader